Nesvakidašnja optička iluzija dogodila se s potpeticama Eve Longorije na crvenom tepihu događanja Global Gift Foundation Women Empowerment Luncheon održanom na Beverly Hillsu.

Galerija


Eva Longoria počasna je predsjednica i domaćica događanja koje se održalo povodom Majčina dana, koji se obilježava 12. svibnja. Global Gift Foundation djeluje kao organizacija koja osnažuje, inspirira, povezuje, educira i motivira žene iz svih zajednica i svih profesionalnosti.

Nesvakidašnja optička iluzija dogodila se s potpeticama Eve Longorije na crvenom tepihu događanja Global Gift Foundation

44-godišnja glumica i aktivistica izgledala je prelijepo dok je pozirala na crvenom tepihu odjevena u krem haljinu midi dužine s pojasom oko struka koja joj je savršeno laskala. Haljina je bez rukava te uska u gornjem dijelu, dok je donji dio lepršav.

Kombinirala ju je uz sandale s vrtoglavo visokom debljom potpeticom u kombinaciji krem, crne i crvene boje. Uočljiva je bila optička iluzija koju su stvorile potpetice. Naime, potpetice i tepih na kojem je Eva stajala bili su gotovo jednake crvene nijanse, a čak je baršunasti materijal potpetice bio sličan materijalu tepiha, zbog čega se potpetica stopila s tepihom te se na prvi pogled činilo kao da je nestala.

Eva Longoria u potpeticama koje su se \'izgubile\' na crvenom tepihu - 2
Eva Longoria u potpeticama koje su se 'izgubile' na crvenom tepihu (Foto: Guliver/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju