Nesvakidašnja optička iluzija dogodila se s potpeticama Eve Longorije na crvenom tepihu događanja Global Gift Foundation Women Empowerment Luncheon održanom na Beverly Hillsu.

Galerija Eva Longoria u potpeticama koje su se 'izgubile' na crvenom tepihu - 4 Eva Longoria u potpeticama koje su se \'izgubile\' na crvenom tepihu - 1 Eva Longoria u potpeticama koje su se \'izgubile\' na crvenom tepihu - 2 +0 Eva Longoria u krem haljini i vrtoglavim potpeticama

Eva Longoria počasna je predsjednica i domaćica događanja koje se održalo povodom Majčina dana, koji se obilježava 12. svibnja. Global Gift Foundation djeluje kao organizacija koja osnažuje, inspirira, povezuje, educira i motivira žene iz svih zajednica i svih profesionalnosti.

Nesvakidašnja optička iluzija dogodila se s potpeticama Eve Longorije na crvenom tepihu događanja Global Gift Foundation

44-godišnja glumica i aktivistica izgledala je prelijepo dok je pozirala na crvenom tepihu odjevena u krem haljinu midi dužine s pojasom oko struka koja joj je savršeno laskala. Haljina je bez rukava te uska u gornjem dijelu, dok je donji dio lepršav.

Eva Longoria u \'golim\' štiklama - 4 Eva Longoria: "Gole" natikače koje znaju biti nemilosrdne prema stopalima

Eva Longoria na premijeri filma \'Miss Bala\' u Los Angelesu - 1 Ali ne i Eva Longoria: Hlače kakve niže žene izbjegavaju nositi

Kombinirala ju je uz sandale s vrtoglavo visokom debljom potpeticom u kombinaciji krem, crne i crvene boje. Uočljiva je bila optička iluzija koju su stvorile potpetice. Naime, potpetice i tepih na kojem je Eva stajala bili su gotovo jednake crvene nijanse, a čak je baršunasti materijal potpetice bio sličan materijalu tepiha, zbog čega se potpetica stopila s tepihom te se na prvi pogled činilo kao da je nestala.

Eva Longoria u potpeticama koje su se \'izgubile\' na crvenom tepihu - 2 Eva Longoria u potpeticama koje su se 'izgubile' na crvenom tepihu (Foto: Guliver/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju