Eva Longoria bila je gošća na generalnoj probi vjenčanja tenisačice Serene Williams. I dok je većina gostiju na večeru došla odjevena u svečanije toalete, kakve se nose i za samo vjenčanje, Eva je izabrala ležerniju kombinaciju kojom dominira sportska jaknica

Galerija Eva Longoria na generalnoj probi vjenčanja Serene Williams - 1 Eva Longoria na generalnoj probi vjenčanja Serene Williams - 7 Eva Longoria na generalnoj probi vjenčanja Serene Williams - 10 +6 Eva Longoria na generalnoj probi vjenčanja Serene Williams Glumica Eva Longoria i njen suprug Jose Bastion dobili su pozivnicu za generalnu probu vjenčanja, što je običaj u SAD-u, tenisačice Serene William i njenog zaručnika Alexisa Ohaniana.

Za razliku od Eve Longorije, ostali gosti izabrali su svečanije toalete kakve se nose i za 'pravo' vjenčanje pa su se mnogi pitali je li glumičin odjevni izbor bio neprikladan

Brojni gosti zabavljali su se u restoranu Meril u New Orleansu, a među njima i Eva koja je odlučila prekršiti protokl te je za svečanu večeru odjenula ležernu odjevnu kombinaciju u crnoj, tajice, majicu, sportsku jaknicu ukrašenu crvenom trakicom na rukavima i čizmice s visokom potpeticom.

Za razliku od 42-godišnje glumice, ostali gosti izabrali su svečanije toalete kakve se nose i za "pravo" vjenčanje pa su se mnogi pitali je li Evin odjevni izbor bio neprikladan. No čini se da se zgodna Latina nije opterećivala pravilima jer joj široki osmijeh nije silazio s lica. Pogledajte i 5 komada u kojima se (ne) smijete pojaviti na vjenčanju.
Eva Longoria na generalnoj probi vjenčanja Serene Williams - 7 Eva Longoria na generalnoj probi vjenčanja Serene Williams (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju