Posljednjih nekoliko mjeseci Eva Longoria u potpunosti je posvećena svojoj karijeri i užurbano radi na novim projektima. Fotografi su je snimili prilikom odlaska na još jedan poslovni put

Eva Longoria često zabljesne na crvenom tepihu u elegantnim kombinacijama, ali sama je u nekoliko navrata priznala da su joj puno draže one svakodnevne za koje bira jednostavne odjevne komade.

Tako je za let avionom iz Los Angelesa odabrala vrlo udobnu putnu kombinaciju sastavljenu od tajica, pulovera i visokih čizama.

Pritom je prekršila jedno od najvažnijih pravila o nošenju tajica koje kaže da one nisu hlače, srodne su najlonkama i zbog toga su prikladne za samostalno nošenje samo u sportskim prigodama tj. prilikom fizičkih aktivnosti poput vježbanja u teretani, trčanja ili slično.

Naravno, Eva se ne zamara savjetima modnih stručnjaka i odjeću koju voli nosi onako kako njoj to odgovara, a mnogi će se složiti da je upravo kršenje modnih pravila i igranje odjećom smisao mode. U galeriji pogledajte kako zgodna glumica kombinira tajice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju