Eva Longoria gostovala je u emisiji "The View" na CBS-u u sklopu promotivne turneje njezine nove serije "Grand Hotel". Za tu prigodu glumica je izabrala odijelo u boji koja je ovoga proljeća i ljeta veliki modni hit.

Galerija Eva Longoria u odijelu iz kojeg se slavne dame ne skidaju ovog ljeta - 4 Eva Longoria u odijelu iz kojeg se slavne dame ne skidaju ovog ljeta - 5 Eva Longoria u odijelu iz kojeg se slavne dame ne skidaju ovog ljeta - 1 +3 Christie Brinkley u žutom odijelu  

Žuto odijelo jedan je od najvećih modnih trendova ove sezone, a nosi ga i glumica Eva Longoria. Za gostovanje u emisiji "The View" 44-godišnja ljepotica izabrala je odijelo u efektnoj žutoj nijansi koje se sastoji od hlača elegantnog cigareta-kroja i komotnijeg sakoa modne kuće Max Mara.

Eva Longoria u odijelu iz kojeg se slavne dame ne skidaju ovog ljeta - 1 Eva Longoria u žutom odijelu modne kuće Max Mara (Foto: Profimedia)

Ljetni stajling Eva je upotpunila s uskim bijelim topom i sandalama u smeđoj i bež nijansi sa ženstvenom tankom potpeticom.

Eva Longoria u 'riskantnim' tajicama - 5 Eva Longoria: Riskantne tajice koje glumica nosi za čistu peticu

Eva Longoria u haljini talijanske dizajnerice Alberte Ferretti - 5 Eva Longoria: Izdanje kao opasna konkurencija slavnoj "noga" pozi Angeline Jolie

Žuto odijelo ovoga proljeća i ljeta nose i druge poznate žene, a pjevačica Demi Lovato žuti sako kombinirala je uz crni top i crnu mini-suknju što je također odlična kombinacija za tople dane. Kako Christie Brinkley, Sofia Richie, nizozemska kraljica Maxima i Jenny Mollen nose odijelo u boji sunca, pogledajte u fotogaleriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju