Svojim posljednjim modnim izdanjem Eva Longoria pokazala je da je ružičasta boja kao stvorena za nju, pogotovo jarka nijansa kakvu je nosila na večeri u novootvorenom restoranu Catch Steak LA u Zapadnom Hollywoodu.

Galerija Eva Longoria u ružičastom kompletu sa šorcem i prozirnim štiklama - 5 Eva Longoria u ružičastom kompletu sa šorcem i prozirnim štiklama - 4 Eva Longoria u ružičastom kompletu sa šorcem i prozirnim štiklama - 1 +2 Eva Longoria u ružičastom kompletu sa šorcem i prozirnim štiklama

Neonska nijansa ružičaste boje savršeno pristaje uz Evinu put koja je za večeru odjenula komplet u toj efektnoj boji. Komplet čine sako klasičnog ležernijeg kroja, a Eva ga nosi podvinutih rukava, dok je donji dio šorc s džepovima koji ostavlja dojam lažne minice. Ispod sakoa nosila je jednostavan bijeli top koji seže do iznad struka.

Eva Longoria u ružičastom kompletu sa šorcem i prozirnim štiklama - 6 Eva Longoria u ružičastom kompletu sa šorcem i prozirnim štiklama (Foto: Profimedia)

Ovim odjevnim izdanjem lijepa glumica pokazala je da i kratke hlačice mogu izgledati vrlo elegantno, naročito kada se kombiniraju uz pravu obuću.

Eva Longoria odlučila se za štikle u kombinaciji bijele boje i prozirnog gornjeg dijela napravljenog od plastičnog materijala. Ženstveni stajling slavna ljepotica dodatno je podigla s krupnijim komadima nakita, metalnom ogrlicom, velikim okruglim naušnicama, satom i debljim narukvicama.

Eva Longoria u uskoj haljini brenda The Range i ženstvenim sandalama - 5 Eva Longoria: Tako ženstvene sandale koje poljepšavaju ženske noge

Eva Longoria u maksi haljini brenda LemLem i ružičastim natikačama - 6 Eva Longoria: Prozračna haljina kojoj su natikače u "vrištećoj" boji baš dobar par

Umjesto klasične torbice nosila je veću platnenu torbu s kožnatim ručkama brenda Tequila Casa Del Sol koji proizvodi luksuznu tekilu inspiriranu čarolijom "zlatnoga sata" i legendom o asteškoj božici agave, Mayahuel.

Eva Longoria u ružičastom kompletu sa šorcem i prozirnim štiklama - 4 Eva Longoria u ružičastom kompletu sa šorcem i prozirnim štiklama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju