Glumica Eva Longoria izgledala je zaista prekrasno u ljetnoj, crvenonarančastoj haljini brenda The Range, koju je izabrala za druženje s kubanskom pjevačicom Glorijom Estefan i svojom obitelji u resotranu u Zapadnom Hollywoodu.

Galerija Eva Longoria u uskoj haljini brenda The Range i ženstvenim sandalama - 5 Eva Longoria u uskoj haljini brenda The Range i ženstvenim sandalama - 1 Eva Longoria u uskoj haljini brenda The Range i ženstvenim sandalama - 2 +3 Eva Longoria u uskoj haljini brenda The Range i ženstvenim sandalama

Glumica Eva Longoria voli elegantne, ženstvene kombinacije, koje obično spaja s visokim potpeticama i profinjenim nakitom. Za ovu priliku izabrala je nešto jednostavniju, a istovremeno efektnu haljinu brenda The Range u upečatljivoj crvenonarančastoj boji, koja je istaknula njezinu besprijekornu liniju.

Eva Longoria u uskoj haljini brenda The Range i ženstvenim sandalama - 2 Eva Longoria u uskoj haljini brenda The Range i ženstvenim sandalama (Foto: Profimedia)

Duga, pletena haljina s kragnom u obliku poludolčevite i bez rukava naglasila je Evine lijepo oblikovane ruke. Upečatljivu ljetnu kombinaciju upotpunila je sandalama s visokom potpeticom u kombinaciji zlatne i bež boje s potpisom Gianvita Rossija koje se ističu kožnim i PVC elementima u zlatnoj i bež boji. 

Ovaj model haljine može se nositi u svečanim kombinacijama, uz potpetice i elegantni nakit, ili u nešto jednostavnijim kombinacijama, casual varijantama uz niske cipele, natikače, japanke ili tenisice.

Eva Longoria u maksi haljini brenda LemLem i ružičastim natikačama - 6 Eva Longoria: Prozračna haljina kojoj su natikače u "vrištećoj" boji baš dobar par

Eva Longoria u haljini Victorije Beckham - 1 Eva Longoria: Haljina koja će vas ostaviti bez daha ako volite gola leđa i žutu boju

Od nakita je izabrala jednostavne naušnice karike srednje veličine, sat, narukvicu i prsten, a sveukupni look zaokružila je jednostavnom, razbarušenom frizurom s laganim valovima, nalik popularnim beach waves.

Inače, glumica Eva Longoria i njezina prijateljica, glazbenica Gloria Estefan, već nekoliko godina rade na podizanju svijesti o položaju Latinoamerikanaca u Hollywoodu.

Eva Longoria u uskoj haljini brenda The Range i ženstvenim sandalama - 6 Eva Longoria bila je na večeri s obitelji u restoranu u Zapadnom Hollywoodu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju