Eva Longoria Baston trenutno boravi u Londonu gdje se održava humanitarni događaj Global Gift Gala. U britanskoj prijestolnici 41-godišnja glumica pojavila se u odličnom odjevnom izdanju kojim su dominirale tajice riskantne boje

Američka glumica Eva Longoria Baston za boravak u Londonu izabrala je bijelu i bež odjevnu kombinaciju koja je itekako razvedrila tmurno londonsko vrijeme.

Eva Longoria Baston odlično je kombinirala bijele tajice i tuniku s bež kaputom i čizmama

Lijepa Latina nosila je bijele tajice koje se moraju pažljivo nositi jer se kroz tako svijetli materijal sve može ocrtavati. No, Eva ih je pametno kombinirala uz bijelu rebrastu tuniku s rasporom od naprijed. Bjelinu odjevne kombinacije "razbila" je bež kaputom i visokim bež čizmama. Ovim izdanjem 41-godišnja glumica održala je malu modnu školicu kako nositi "riskantne" bijele tajice i, po našem mišljenju, zaslužila čistu peticu. Pogledajte i 7 Zagrepčanki koje su najbolja reklama "mokrim" tajicama.

Eva je inače zaštitno lice humanitarne organizacije Global Gift Foundation, koja je u Londonu održala svečano događanje Global Gift Gala, koja pomaže potrebitoj djeci, ženama i obitelji diljem svijeta.
 

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju