Otkako je postala majka, Eva Mendes rijetko kad se pojavljuje u javnosti. Napustila je glumačku karijeru prije pet godina te se posvetila obiteljskom životu, odgajanju kćeri Esmeralde i Amade Lee, a velika je podrška i svojem suprugu Ryanu Goslingu.

Galerija Eva Mendes uvijek blista na crvenom tepihu Eva Mendes - 2 Eva Mendes - 1 +1 Eva Mendes - 3

U slobodno vrijeme dizajnira odjeću za brend New York & Company, koja se može kupiti po “prihvatljivim” cijenama već od tristotinjak kuna za haljinu. Da i sama voli dobru akciju, dokazala je nedavno na svojem Instagramu, koji prati 1,7 milijuna obožavatelja.

Eva Mendes Nespojiva kombinacija Eve Mendes koja poručuje: "Ne zamaram se modom!"

Na ovoj društvenoj mreži objavila je fotografiju tijekom šišanja u frizerskom lancu Supercuts. Riječ je o povoljnom frizerskom salonu u kojem šišanje stoji stotinjak kuna, a u kojem se slavne ljepotice iz Hollywooda gotovo nikada ne viđaju.

Uz fotografiju je napisala: Ok, ovo je grozan kut, ali mislila sam da bi vas možda zanimalo da tu i tamo znam svratiti u Supercuts. Pa što onda?

S obzirom na to da prosječna cijena šišanja i frizure u Sjedinjenim Američkim Državama stoji oko tristo kuna, a kod holivudskih stilista dosežu i više od tisuću kuna, ne čudi što je fotografija i status Eve Mendes oduševila mnoge.

Autentična si, zato te volimo, poručili su joj brojni obožavatelji na Instagramu.

Eva Mendes - 5 Eva Mendes na TIFF-u 2005. godine u haljini od 100 kuna (Foto: Getty Images)

Eva nikad nije skrivala svoje skromne korijene. Naprotiv, s ponosom je istaknula kako je na jednom od svojih prvih crvenih tepiha tijekom Toronto Film Festivala 2005. godine nosila jednostavnu cvjetnu haljinu koju je platila svega 15 dolara, odnosno oko 100 kuna.

Moj prvi put na TIFF-u. Bez stilista. Sama sam se odjenula. Ova haljina stajala je oko 15 dolara. Imam svoju torbicu i nakit. Nisam izvodila nikakve posebne poze za crveni tepih. Ne žalim za tim vremenima, ali mi se sviđala ta jednostavnost, priznala je nedavno.

Kako se modni stil Eve Mendes mijenjao tijekom godina na crvenom tepihu TIFF-a, provjerite u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju