Eva Longoria i njezina najbolja prijateljica, modna dizajnerica Victoria Beckham, zablistale su na gala večeri neprofitne organizacije Global Gift Gala u Londonu u istoj odjevnoj kombinaciji

Galerija Eva Longoria, Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Eva Longoria, Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Eva Longoria +4 Victoria Beckham
Eva Longoria
neumorno radi kao ambasadorica neprofitne organizacije ''Global Gift Gala'' u nekoliko zemalja svake godine. Ovoga puta doputovala je u London kako bi sudjelovala na humanitarnoj večeri udruge.

Jedna od glavnih zvijezda popularne serije "Kućanice"  upravo je taj događaj iskoristila kako bi  pokazala da haljine i suknje nisu jedini ženstveni komadi odjeće. Svoju senzualnost savršeno je istaknula elegantnim odijelom crne boje, majicom dubokog dekoltea te crnim sandalama visokih potpetica i otvorenih prstiju. Od nakita je stavila tek decentnu ogrlicu. 

Tamnoputoj se glumici u Londonu na večeri pridružila i najbolja prijateljica Victoria Beckham, a njihova modna izdanja bila su gotovo jednaka. I Victorija je odjenula crno odijelo sastavljeno od crnih hlača cigareta kroja, plave svilene bluze te sakoa koji neodoljivo podsjeća na bezvremenski dizajn Yvesa Saint Laurenta iz 1960-ih. Eva Longoria, Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Modno usklađene Eva Longoria i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) (Foto: Profimedia)

Upravo je takav sako savršena investicija, jer se može nositi kao izvrsna večernja kombinacija, ili za odlazak na posao u kombinaciji s crnim hlačama i bijelom košuljom. Vjerna svome elegantnom stilu, Victoria je izgledala besprijekorno, a dašak glamura dodala je s parom svjetlucavih cipela.

Lijepe su brinete svojim jednostavnom i elegantnom kombinacijom još jednom dokazale istinitost modnog pravila “manje je više” i potvrdile da obje s pravom nose titulu kraljice stila.

Tko je bolje iskombinirao crno žensko odijelo?

glasova:

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela sakoa po uzoru na Evu Longoriju i Victoriju Beckham.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju