Najljepša, predivna, prelijepa...nižu se komplimenti ispod fotografije Fani Čapalije na kojoj pozira u još jednoj divnoj modnoj kombinaciji, s morem u pozadini.

Bivša hrvatska misica na Instagramu je objavila izdanje u kojem je glavna zvijezda svjetlucava haljina hrvatskog brenda DeLight Ivana Friščića.

Bijelu midi haljinu krase V-izrez, blagi puf rukavi i efektni nabori na prednjem dijelu, a riječ je o kreaciji koja je nosiva u raznim prigodama, posebno onim svečanijim.

S ostatkom kombinacije Fani nije previše komplicirala s obzirom na to da je haljina sama po sebi pravi mamac za poglede. Uparila ju je s bijelim čizmicama na špic s tankom visokom petom, a izdanje je upotpunila visećim naušnicama .

Čarobno lijepo izdanje Fani Čapalije u haljini koju bismo rado dodali u jesensku garderobu Fani Čapalija Haljina iz H&M-a stvorena za jesen Haljina iz H&M-a stvorena za jesen +2 Haljina iz H&M-a stvorena za jesen

Divna ljetna haljina iz H&M-a koja Fani Čapaliji tako dobro stoji Fani Čapalija Fani Čapalija u haljini iz H&M-a Kukičana haljina iz H&M-a +5 Kukičana haljina iz H&M-a
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju