Fashion Guru je u novom, ljubičastom izdanju opomenuo Milu Horvat oko nošenja krzna kraj bazena i zapitao se kome je modni uzor tetkasta Mila Elegović. Otkrio je i koje su to najlošije frizure domaćih celebrityja

Ljubičasta boja i veliki video zid su novi 'modni detalji' s kojima radi Fashion Guru. Sve je to dio novog looka emisije Red Carpet, a kao što će se Guru morati naviknuti na raskošno radno mjesto tako će se i Jacques morati priviknuti na nešto uže mjesto boravka. Guru je zato ekipu iz Visoke škole Remetinec zamolio da nabave XXXXL košulje.

Fashion Guru se zabrinuo i za hladna stopala Mile Horvat koja je za najavu pored bazena odabrala krzno. Mila izgleda smiješno i stvarno je preuranila s nošenjem krzna!

Riječi hvale krenule su u smjeru Nevene Rendeli koja se nalazi na Gurovoj listi najgore odjevenih osoba. Ukoliko Nevena nastavi ovako lako bi se mogla 'skinuti' s nje!

Na promociji novog albuma Davora Radolfija uživala je i Vanna koja je lošu frizuru sakrila šeširom, a Mila Elegović podbacila je u tetkastoj odjeći.

Nezaobilazna Vlatka Pokos radi ono u čemu je najbolja, a to je voditeljski posao. Na Auto Moto Showu promovirala je sportske automobile, no umjesto vrućih hlačica i dekoltea odjenula je kostim kao da ide na sudsku raspravu.

Vlatka je otkrila i kakao neće 'pasti' na frajera samo zato što ima dobar auto!

Top 5 najružnijih frizura koje smo imali priliku vidjeti

5. Severina kao plavuša
4. Jelena Rozga
3. Izblajhana Maja Šuput
2. Ministar Ivan Šuker
1. 'Tifusarka' Zrinka Cvitešić

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju