Prošla su vremena kada je pravo krzno bilo simbol statusa i luksuza. Pravo krzno sve više postaje stvar prošlosti, popis slavnih modnih kuća koje su odbacile pravo krzno redovito se nadopunjuje s novim imenima, a vrijedi spomenuti i da je Kalifornija postala prva američka država koja je zabranila svu proizvodnju i prodaju pravog krzna te taj zakon na snagu stupa 1. siječnja 2023. godine.

Galerija +0 Stradivarius, 549,90 kn  

Pravo krzno izgleda lijepo jedino na životinji koja je nosi, a za nas ljude tu je umjetno krzno s kojim se mogu stvoriti najljepša šik izdanja. Naročito atraktivno izgledaju kaputi s ovratnikom od umjetnog krzna, a upravo takve modele potražili smo u novim kolekcijama highstreet trgovina.

Šik modeli gležnjača s atraktivnim detaljima - 15 Resice, lanci, remenčići... 15 šik gležnjača koje će izgledati top uz skinny hlače i haljine

Odlični modeli kaputa za jesen i zimu - 13 15 odličnih kaputa koje ne bismo skidale sa sebe cijelu jesen i zimu

Izdvojili smo kapute u klasičnoj crnoj s kojima se ne može pogriješiti i koji će sigurno biti vrlo koristan komad u ženskoj garderobi, a tu su i modeli u sivoj, crvenoj, zelenoj i bež nijansi. Vjerujemo da ćete među izabranih deset kaputa s umjetnim krznom pronaći model za sebe.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju