Ako ste u potrazi za gležnjačama s kojim biste ponovili jesensku garderobu, možda savršen model za sebe pronađete među 15 šik modela koje smo izdvojili iz trgovina.

Galerija Šik modeli gležnjača s atraktivnim detaljima - 15 Šik modeli gležnjača s atraktivnim detaljima - 4 Šik modeli gležnjača s atraktivnim detaljima - 14 +12 Topshop, 733 kn  

I ove sezone u ponudi su raznorazni modeli gležnjača ukrašeni atraktivnim detaljima. Najčešće su to remenčići koji obući daju i šminkerski i rokerski look, a može se pronaći i pregršt modela s biserima, koji su i dalje u trendu, zatim ukrašenih lancima,  i drugim uvijek upečatljivim metalnim detaljima.

Pronašli smo i odlične gležnjače na visoku potpeticu ukrašene efektnim resama, a možda vam se pak najviše svide gležnjače u isto tako efektnoj zagasito plavoj boji.

10 toplih suknji midi kroja u kojima bismo voljeli dočekati prve minuse Zara, 399 kuna Reserved, 499 kuna Monsoon, 590 kuna +7 Suknja od kašmira, C&A, 667 kuna

Haljine na kopčanje iz trgovina - 1 12 haljina na kopčanje u kakvima se osjećamo posebno ženstveno

Kožnate suknje hit su ove jeseni Od 111 kuna: 13 suknji od umjetne i prave kože koje se nose ove jeseni

Kako bi maksimalno došle do izražaja, ove modele najbolje je nositi uz hlače skinny kroja, haljine i suknje kako ne bi ostale "skrivene" ispod dugačkih nogavica.

Šik modeli gležnjača s atraktivnim detaljima - 9 Zara, 699,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju