Želite li se rastopiti od slatkoće, samo pogledajte fotografiju ili video nekog zečeka.

Galerija Stvarčice iz trgovina za ljubiteljice zečeka - 2 Stvarčice iz trgovina za ljubiteljice zečeka - 5 Stvarčice iz trgovina za ljubiteljice zečeka - 4 +3 Dorothy Perkins, 64 kn

Te mekane, preslatke, flafaste životinjice imaju brojne obožavatelje, a mnogi za kućne ljubimce izabiru upravo zečiće, točnije kuniće koji su manji, nježniji, spretniji, a neki kažu i inteligentniji od zečeva.

Kunići znaju biti dosta osjetljivi pa im je potrebno pružiti primjerenu brigu kako bi bili zdravi i sretni. Sa zečićem kao ljubimcem život će vam biti pun neodoljive slatkoće i najmekanijeg maženja.

Slaaatkice! Sedam prezgodnih stvarčica za one koji vole francuske buldoge Sitnice iz trgovina za ljubitelje francuskih buldoga - 5 Sitnice iz trgovina za ljubitelje francuskih buldoga - 3 Sitnice iz trgovina za ljubitelje francuskih buldoga - 6 +3 Sitnice iz trgovina za ljubitelje francuskih buldoga - 2

Slika nije dostupna Tako jednostavno: Izradite sami preslatke zečiće koji će oduševiti i mališane i odrasle

Nijedan ljubitelj zečeka neće odoljeti ni preslatkim stvarčicama s likom ovih flafastih medenjaka koje smo pronašli u trgovinama, a pronaći ćete ih u fotogaleriji na početku teksta.

Stvarčice iz trgovina za ljubiteljice zečeka - 6 Next, 132 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju