Otkrijte tajnu blistave kože uz Adriona kozmetiku i poželjet ćete tu tajnu podijeliti sa svima. Ako ste jedna od onih koja obožava isprobavati nove proizvode, živi u skladu s prirodom, a bez fotkanja vam je teško zamisliti dan – imate šansu postati ponosna promotorica kozmetike prema izvornoj hrvatskoj recepturi bez parabena, alkohola i silikona. Brzo kliknite na prijavu jer je do kraja natječaja još svega par dana!

Mnoge se žene bore s problemom suhe, iziritirane kože, nuspojavama na obične, kupovne šampone i gelove za tuširanje, ulažu u nove proizvode, ali ništa ne pomaže. Ako loše reagirate na konzervanse, Adriona kozmetika za vas će biti nježna poput dodira Jadrana. Ulja mandarine, smilja, maslina i lavande glavni su imperativ prekrasne kože, a Adriona kozmetika pobrinula se za sve vaše potrebe.

Eterično ulje mandarine osim što opušta i ublažava nervnu napetost, preventivno djeluje protiv strija te pomaže u smanjenju ožiljaka i akni. Za smanjenje znakova starenja kože izaberite proizvode s maslinovim uljem, a za čisti duh i tijelo te iscjeljivanje rana i ožiljaka odaberite lavandu.

 

A post shared by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

 A Adriona mlijeko za tijelo od eteričnog ulja smilja koje je poznato po svom anti-age efektu već je isprobala jedna od kandidatkinja i uz prijavu poslala fotku.

Inspirirajte se kreativnim fotografijama i ostalih prijavljenih kandidatkinja u galeriji.

Ako i vi želite postati promotorica Adriona kozmetike i osvojiti godišnju zalihu proizvoda bez parabena, prijavite se na naš natječaj slanjem na e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr i postanite jedna od 10 kandidatkinja u borbi za titulu promotorice brenda Adriona. Uz prijavu priložite fotografiju koja najbolje pokazuje vaš stav prema prirodnoj kozmetici i dajte sve od sebe – jer upravo najkreativniji pogledi na svijet kozmetike idealna su ulaznica u 10 najboljih koje će dobiti priliku 21 dan iskušavati Adriona kozmetiku. Uz prijavu s fotografijom, pošaljite nam vaše ime i prezime, adresu, broj telefona i e-mail. Svakih sedam dana 10 odabranih sudionica javljat će se s novim saznanjima i iskustvima o proizvodima koje koriste. Ona koja se pokaže kao najbolja u promoviranju postat će Adriona promotorica.

Više o natječaju pročitajte u pravilniku.

Popis odabranih kandidatkinja:
1. Katarina Bošnjak
2. Kristina Bogdan
3. Nikolina Zidarić
4. Dijana Jurcan Rajko
5. Marcela Filipi Peroš
6. Maja Zlatar-Pisačić
7. Ines Herceg
8. Karla Radić
9. Anamarija Storelli
10. Petra Rodić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju