Hrvatske ulice pune su nasmiješenih građana koji uživaju u osvježavajućim pićima, šetnji, ispijanju kave, spremanju za godišnji odmor i svim ljepotama koje nam nosi najtoplije vrijeme u godini.

Galerija Muškarac s maskom zebre u Koprivnici Muškarac s maskom zebre u Koprivnici Muškarac s maskom zebre u Koprivnici +1 Besplarni zagrljaji u Koprivnici

Dobro raspoloženje nije zaobišlo niti Koprivnicu, povijesni grad na sjeverozapadu Lijepe Naše.

Stanovnici Koprivnice ovaj su vikend iskoristili kako bi prošetali svojim lijepim gradom, a među lepršavim haljinama i odjevnim kombinacijama koje su obično zvijezde špice, posebno se istaknuo vrlo kreativni šetač koji je koprivničkom špicom širio ljubav i dobru energiju.

Nikola Wolf, fotograf Podravskog lista, zabilježio je trenutak kakav se rijetko viđa. Nepoznati muškarac u trapericama, kožnatoj jakni i crnim, legendarnim starkama hodao je centrom Koprivnice i dijelio besplatne zagrljaje.

Njegova kombinacija uopće ne bi bila neobična – da na glavu nije stavio vrlo realističnu masku zebre. U rukama je držao transparent na kojemu je velikim slovima pisalo besplatni zagrljaji, a svoj je nesebični dar dijelio svim prolaznicima dobre volje i tako im popravio raspoloženje.

Muškarac s maskom zebre u Koprivnici Muškarac s maskom zebre u Koprivnici (Foto: Nikola Wolf/Podravski list)

Zagrljaj je ljudska potreba, izražavanje svega onoga najljepšega što jedan čovjek osjeća prema drugome. Čak su i brojna istraživanja pokazala da se tijekom zagrljaja ispušta oksitocin, takozvani hormon ljubavi koji ljude povezuje i liječi od svakodnevnog stresa.

Ljubavna poruka u Tomislavgradu Romantična poruka na zgradi koja je mnogima uljepšala dan

Plakat mame Dijane iz Beograda Pogledajte plakat kojim je mama Dijana priznala grešku sinu Marku

Šetač s maskom zebre zasigurno je upoznat s ovim podacima pa je špicu odlučio iskoristiti da drugim ljudima popravi dan. Sudeći po nasmiješenim prolaznicima – svoj cilj je i ostavio.

Muškarac s maskom zebre u Koprivnici Dobro raspoloženi muškarac iz Koprivnice (Foto: Nikola Wolf/Podravski list)

10 poruka koje će vas podsjetiti što je prava sreća Poruke povodom Međunarodnog dana sreće Sreća je... - 6 Sreća je... - 4 +6 Sreća je... - 3

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju