Na rođendan Davida Beckhama, slavnog nogometaša i gotovo pop ikone, koja je svoj profesionalni put i privatni život nedavno otkrio u dikumentarnoj seriji 'Beckham'.

Galerija David Beckham s kćeri Harper Seven David Beckham s kćeri Harper Seven - 1 David Beckham s kćeri Harper Seven - 2 +16 David Beckham s kćeri Harper Seven

David Beckham, njegova supruga Victoria, roditelji, prijatelji, suigrači, najveći rivali, bivši treneri... svi pričaju o usponima i padovima nogometaša koji je bio i još uvijek jest velika svjetska zvijezda i u čiji ste život vjerojatno i sami voljeli zaviriti.

Na kraju, znamo da su supružnici Beckham uspjeli preživjeti sve oluje koje su ih snašle i danas su iza njih 24 godine braka i još više godina veze tijekom kojih su dobili četvero djece, tri sina i kćer.

Upravo je najmlađa Harper Sever, rođena 10. srpnja 2011. godine, mezimica cijele obitelji, posebno svog oca Davida. I prije nego što se djevojčica rodila, David je novinarima rekao da su svi sretni i uzbuđeni jer u njihov život nakon tri dječaka dolazi djevojčica.

David Beckham s kćeri Harper Seven - 19 David Beckham s kćeri Harper Seven - 19 (Foto: Profimedia)

Njezino drugo ime povezano je s očevom karijerom. Seven, u prijevodu sedam, bio je Davidov broj dok je igrao za Manchester United. Osim toga, David je svojedobno objasnio i dublje značenje imena rekavši da broj sedam simbolizira duhovno savršenstvo te je u mnogim kulturama sretan broj.

David Beckham s kćeri Harper Seven David Beckham s kćeri Harper Seven (Foto: Profimedia)

Mi smo jako sretni što je imamo u našim životima i u našoj obitelji, rekao je tada o svojoj kćeri.

Iako se roditelji trude što više zaštititi svoju mezimicu od svega što se događa izvan obitelji, Harper Seven pojavljuje se sa svojim roditeljima u javnosti. Fotografi su tako tijekom godina uhvatili i brojne divne trenutke između oca i kćeri, a u našoj galeriji na početku teksta izdvojili smo najeljpših 20 fotografija.

David Beckham s kćeri Harper Seven David Beckham s kćeri Harper Seven (Foto: Profimedia)

15 odličnih kombinacija Victorije Beckham koje bismo rado kopirali Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 1 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 2 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 3 +15 Kombinacije Victorije Beckham za modnu inspiraciju - 4

Harper Seven Beckham: Haljina za bal kao iz bajke za 10-godišnju djevojčicu Harper Seven Beckham Harper Seven s tatom Davidom Beckhamom u Veneciji Zimmerman, haljina Postcard, 13.900 kuna +1 Harper Seven u preuređenoj Zimmermannovoj haljini

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju