Društvene mreže postale su sastavni dio naših života. Virtualni i stvarni svijet sada su isprepleteni i svakodnevno nam nameću određene ideale ljepote. Na Instagramu gledamo savršena tijela, obično uljepšana raznim filtrima koji glasno viču - besprijekornost!

Galerija Helen Mirren Helen Mirren Helen Mirren +3 Helen Mirren

Ženama u današnje vrijeme kao da je zabranjeno ostarjeti, pa svjedočimo sve češćim popravcima koji jamče  mladoliki izgled. Za razliku od njih, neke žene uživaju u zrelijim godinama i s ponosom nose svoje bore i sijede.

Jedna od žena koja je pravi primjer ljubavi prema sebi zasigurno je predivna Helen Mirren.

Glumica je u svojih 77 godina osvojila trostruku glumačku krunu, brojne Oscare, Tonyje i Emmyje, a nedavno se prošetala i modnom pistom.

Za magazin People nedavno je rekla da se nikad nije osjećala lijepom – jer riječ ljepota veže se s beauty industrijom.

Helen Mirren Glumica opušteno stari i ponosna je na svoje bore (Foto: Profimedia)

Ljepota je u očima promatrača, smatra Helen, a takav stav vidi se u svakom njezinu javnom pojavljivanju. Tako elegantna, prizemna, šarmantna i energična – poznata glumica nas uči što ljepota zaista jest u svojoj biti.

Helen je nedavno skoknula do Meksika kako bi uživala u suncu i moru te kako bi napunila baterije nakon užurbane glumačke sezone. Fotografi su poznatu glumicu uhvatili u najopuštenijem izdanju dosad - na ležaljci, u kupaćem kostimu i sa sijedom kosom oblikovanom u pletenice. 

Nicola Griffin 63-godišnji model: "Ljudi me osuđuju jer smatraju da samo žene sa zategnutim trbuhom i blistavom kožom imaju pravo biti polugole"

Jednodijelni kupaći kostim u crnoj boji djeluje zaista udobno, a Helen djeluje kao da je u svom ugodnom oblačiću u kojemu nema mjesta stresu. 

Helen Mirren Helen Mirren (Foto: Profimedia)

Kraljice! Poznate žene koje izgledaju spektakularno i u sedamdesetima Meryl Streep Diane Keaton Susan Sarandon +7 Diana Ross

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju