Nakon Instagram profila 'Hot dudes reading', novi virtualni fenomen oduševio je žene diljem svijeta. Muškarci i kava, duet pred kojim svakoj ženi zaklecaju koljena

Jutarnjoj kavi mnogi teško mogu odoljeti, još kada dolazi u kombinaciji sa zgodnim frajerom slika je to za stati pa gledati.

Naime, iako se nakon objavljivanja muškaraca s knjigom činilo da ne može biti bolje novi profil na Instagramu itekako to demantira.

Profil Men and Coffee s nizom fotografija muškaraca i kave, dvostruki je užitak, a koliko je zanimljiv i pokazuje podatak da nepoznate frajere s kavom prati 83.000 sljedbenika.

Jutarnjoj kavi mnogi teško mogu odoljeti, još kada dolazi u kombinaciji sa zgodnim frajerom, nastaje 'vrući' duet

Na taj profil možete staviti i sliku svojeg muškarca i omiljenog napitka, a sudeći prema 279 objava, atraktivnih muškaraca s 'jutarnjim podizačem' ne nedostaje.

Za novi vrući profil  zaslužna je Alex Tooby.

'Ideja za profil Men and coffee došla je slučajno tijekom razgovora s prijateljicom. Razgovarale smo o tome kako te dvije stvari lijepo izgledaju skupa. S obzirom na to da radim na društvenim medijima, odmah sam išla provjeriti ima li netko sličan brend' pojasnila je Alex dodajući kako je odmah istu večer napravila profil. 

Slike na njemu objavljuju muškarci diljem svijeta, a neovisno o tome je li im šalica u rukama, hodaju li s njom, čitaju ili istovremeno drže i ljubimca, profil je zainterseirao mnoge lijepim, posebnim pa čak i pomalo umjetničkim fotografijama muškaraca i omiljenog napitka.

 

A photo posted by M E N & C O F F E E (@menandcoffee) on

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju