Fran Lauš i Rebecca Krajnović u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali su rumbu, a u prilogu prije izlaska na pozornicu Fran je rekao kako je, s obzirom na to da je tema emisije bila ljubav, na trening doveo svoju sestru.

Galerija Prilikom davanja imena vašoj bebi inspiracija vam može biti i Francuska Modno izdanje Frana Lauša začinili se kultne čizme Fran Lauš nosi posebno izdanje popularnih marti +4 Fran Lauš u izdanju koje su začinile kultne čizme

Ako je već tema ljubav, više manje sve što znam sam naučio od žena. U kući je uvijek bilo puno više žena pošto imam tri sestre. Sestre su po mom mišljenju baš dar od Boga, rekao je tada mladi sportaš, influencer i model koji je ovom izjavom oduševio mnoge.

Zahvaljujući njoj vjerojatno se dodatno povećala njegova vojska obožavatelja koji su mu prošle nedjelje osigurali prolazak u iduću emisiju.

Iako žiri njegov ples s Rebeccom Krajnović nije nagradio visokim ocjenama, publika je stala uz Frana. On sam rekao nam je da mu podrška znači jako puno i da je zahvalan svim ljudima koji su tu za njega. Ni ocjene žirija ga više ne pogađaju.

Fran Lauš i Rebecca Krajnović u 3. emisiji Plesa sa zvijezdama Fran Lauš i Rebecca Krajnović u 3. emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Sada sam samo tamo da učim plesat radi sebe i da se zabavim,
rekao nam je Fran koji priznaje kako su treninzi između emisija naporni i intenzivni, ali on ne odustaje.

Za nekoliko sati gledat ćemo još jednu njegovu plesnu izvedbu, a u pauzi od treninga odvojio je malo vremena i za snimanje za naš portal.

U razgovoru smo se kratko dotaknuli i odijevanja koje je kod njega vrlo jednostavno. Privatno najviše voli nositi trenirke, ali kaže da zna iznenaditi i s nečim svečanijim.

Modno izdanje Frana Lauša začinili se kultne čizme Modno izdanje Frana Lauša začinili se kultne čizme (Foto: Slaven Janđel)

Pred objektiv našeg fotografa zakoračio je u ležernoj kombinaciji sastavljenoj od tamnoplavog pulovera s okruglim ovratnikom ispod kojeg se nazirala tamna majica i bež hlača s podvrnutim nogavicama. Na leđima je pak nosio crveno-bijeli ruksak od samta s tamnim patentnim zatvaračima koji je rezultat suradnje brenda Tommy Hilfiger i vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona.

Dio Franovog izdanja bio je i ruksak od samta Dio Franovog izdanja bio je i ruksak od samta (Foto: Slaven Janđel)

Zvijezda ležerne kombinacije bile su popularne čizme brenda Dr.Martens koje su ovo izdanje podignule na višu razinu.

Radi se o modelu 1460 Black Sabbath. Kako stoji u opisu čizama na stranici samog brenda, prije nego što je postojao metal, postojao je Black Sabbath, a povodom 50. obljetnice izlaska albuma "Black Sabbath" i "Paranoid" dogodila se prigodna suradnja.

Fran Lauš nosi posebno izdanje popularnih marti Fran Lauš nosi posebno izdanje popularnih marti (Foto: Slaven Janđel)

Između ostalog, u ponudi brenda bila je kultna čizma 1460 koju jednako obožavaju nositi i muškarci i žene, prekrivena motivima s naslovnice albuma "Black Sabbath".

Debitanski album Black Sabbatha "Black Sabbath" objavljen je u veljači 1970. godine, a naslovnu fotografiju snimio je fotograf Keith McMillan koji je bio zadužen i za cjelokupni dizajn. Na fotografiji snimljenoj na rijeci Temzi u Oxfordshireu stoji figura odjevena u crni ogrtač, a ista ta figura nalazi se i na čizmama koje je Fran uspio uloviti prije nego je kolekcija rasprodana, barem na stranici brenda.

Petra Kurtela: "Meni je super kad se netko 'krivo' odjene, to mi je puno bolje nego da smo svi uniformirani" Glumica Petra Kurtela natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' - 6 Glumica Petra Kurtela natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' - 9 Glumica Petra Kurtela natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Damirom Horvatinčićem - 4 +11 Glumica Petra Kurtela natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Damirom Horvatinčićem - 2

Kako ove čizme izgledaju kada postanu dio sjajne street style kombinacije pogledajte u galeriji na početku teksta.

Fran Lauš u izdanju koje su začinile kultne čizme Fran Lauš u izdanju koje su začinile kultne čizme (Foto: Slaven Janđel)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju