Baš kao i kod odabira klasičnih odjevnih komada, većina žena se prilikom kupovine kupaćih kostima dijeli u dvije skupine - one koje preferiraju neutralne boje i one koje će rado eksperimentirati s efektnijim nijansama.

Galerija Calvin Klein (Fashion & Friends), 56,64 EUR Guess, 56 EUR Next, 25 EUR +4 Oysho, 38,99 EUR

Upravo su potonje nijanse savršen odabir za isticanje preplanule puti. Ako želite da vaša maslinasta put nakon sunčanja još više dolazi do izražaja, birajte kupaće kostime u jarkim bojama koje će stvoriti kontrast.

Takav je model odabrala i Franka Batelić. Popularna hrvatska pjevačica (odnedavno i poduzetnica koja je pokrenula svoj beauty brend Franky Good) na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom žutom badiću.

Franka Batelić u efektnom žutom badiću koji naglašava preplanulu put Franka Batelić u efektnom žutom badiću koji naglašava preplanulu put (Foto: Instagram @frankaofficial_)

Model s dekolteom u obliku slova V, malim cut out detaljem i tankim naramenicama savršeno je pristajao predivnoj Franki.

Osim što laskaju vašoj put, ovakvi modeli u jarkim i upečatljivim nijansama definitivno ne prolaze neprimijećeno na plaži.

Pretražili smo ponudu komercijalnih modnih brendova i pronašli nekoliko modela žutih kupaćih kostima po uzoru na Franku, a modele koje smo izdvojili možete pogledati u galeriji.

Calvin Klein (Fashion & Friends), 56,64 EUR Calvin Klein (Fashion & Friends), 56,64 EUR (Foto: Fashion & Friends)

12 obožavanih kupaćih kostima koje se isplati kupiti na sniženju Kupaći kostim u crnoj boji iznimno je popularan među ženama svih generacija Lisca kupaći kostim, 39,82 eura (prije 79,50 eura) H&M kupaći kostim, 11,90 eura (prije 24,90 eura) +9 Mango set, 25,98 eura (prije 35,98 eura)

Kupaći kostimi za male grudi: 10 modela s kojima ne možete pogriješiti Kupaći kostimi za male grudi Kupaći kostim u efektnim bojama, Desigual (Fashion & Friends), 56,68 EUR Kupaći kostim u upečatljivim bojama, Next, donji dio 25 EUR, gornji dio 38 EUR +7 Kupaći kostim s efektnim uzorkom, Yamamay, 59,95 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju