Franka Batelić svoje je pratitelje na Instagramu obavijestila kako su ona i njezin brend među prvima koji su usvojili istarsku kozu, u sklopu projekta Agencije za ruralni razvoj Istre.

Galerija Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +3 Franka Batelić

Cilj projekta je očuvanje izvorne pasmine koja je pred izumiranjem, ali i podrška lokalnim uzgajivačima.

Samim činom simboličnog "posvajanja" i donacijama značajno se pridonosi radu istarskih uzgajivača koza te se doprinosi mogućem proširenju broja uzgajivača i povećanju broja istarskih koza, napisala je Franka ispod fotografije na kojoj joj društvo pravi koza Pina.

Za obilježavanje ovog lijepog čina, Franka je odjenula obožavanu kombinaciju koja je u proljetnim mjesecima nezaobilazan prizor na gradskim ulicama.

Nosila je crni sako predimenzioniranog kroja u kombinaciji s običnom bijelom majicom. Donji dio kombinacije čine hlače širokih nogavica u paru s crnim čizmama.

Bijela majica, sako i hlače (ili traperice) su spoj koji savršeno funkcionira u dnevnim prigodama, a istovremeno je jednostavan i efektan.

Da se radi o izdanju koje je uvijek pun pogodak potvrdila je i pjevačica, a u galeriji na početku teksta izdvojili smo još nekoliko Frankinih sjajnih izdanja koja vam mogu poslužiti kao modna inspiracija za razne prigode.

Ne, ovo nije šala, Franka Batelić izgleda savršeno u kompletu napravljenom od - ribarskih mreža Franka Batelić u kompletu iz kolekcije Krie Design x Provir Franka Batelić u kompletu iz kolekcije Krie Design x Provir Franka Batelić u kompletu iz kolekcije Krie Design x Provir +1 Kristina Burja

"Prelijepa ženo": Franka Batelić u sjajnim crvenim hlačama na koje se komplimenti samo lijepe Franka Batelić u showu Franka Batelić u nosivom futurističkom izdanju Franka Batelić u nosivom futurističkom izdanju +3 Franka Batelić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju