Uz Alku Vuicu, Luku Nižetića, Giannu Apostolsku i Gorana Vinčića ovog je petka svoju pronicljivost i umijeće prepoznavanja dobrih i loših pjevača u emisiji "Tko to tamo pjeva?" iskušala i Franka Batelić, a pritom je svojom kombinacijom oduševila i privukla pažnju.

Galerija Franka Batelić u showu Franka Batelić u nosivom futurističkom izdanju Franka Batelić u nosivom futurističkom izdanju +3 Franka Batelić

Hlače od sjajnog crvenog materijala bile su zvijezda outfita koji bi slobodno mogao prošetati i pistom nekog od Tjedana visoke mode.

Franka je za kombinaciju na svojemu Instagram profilu dobila mnoštvo pohvala, a „Prestani biti tako lijepa.“, „Prelijepa ženo“ i „Vidite vi tu ljepotu.“ samo su neke od njih.

Upečatljive hlače imale su nogavice dovoljno duge da prekriju i njezine cipele, no ipak je izvirivao vrh zanimljivih cipela u špic sa srebrnom trokutastom kopčom.

Franka Batelić u nosivom futurističkom izdanju Franka Batelić u nosivom futurističkom izdanju (Foto: Instagram @frankaofficial_)

Kako vatrenocrveni sjaj ne bi bio jedino dominatno u njezinoj kombinaciji, uparen je s korzetiranim crnim, gotovo skulpturalnim, topom makedonskog brenda Zanov iza kojeg stoji dizajner Mitko Zanov. Divna Franka već je u nekoliko navrata nosila njegove kreacije, a glavna im je poveznica futuristička elegancija.

Gotovo haute couture izdanje dopunjeno je jednostavnom čoker ogrlicom i efektnim naušnicama, visokim repom te besprijekornim make-upom za koji je zaslužan Tonka atelier, a vizažistica koja iza njega stoji uredila je i Baby Lasagnu za nastup na Dori.

Franka Batelić u nosivom futurističkom izdanju Franka Batelić u nosivom futurističkom izdanju (Foto: Instagram @frankaofficial_)

Korzeti s pomakom veliki su trend i među svjetskim zvijezdama, među kojima je i Sofia Vergara, pa u galeriji, osim u Frankinom, možete uživati i u nekoliko outfita stranih poznatih dama.

Franka Batelić u showu Franka Batelić u showu "Tko to tamo pjeva?" (Foto: Instagram @frankaofficial_)

Futuristička elegancija: Franka Batelić zablistala u haljini koja spaja dvije odvažne boje Franka Batelić u haljini brenda Zanov Franka Batelić u 7. emisiji showa Ples sa zvijezdama Franka Batelić u sedmoj emisiji showa Ples sa zvijezdama +7 Franka Batelić

E to je glamur! Franka opet sve zadivila u spektakularnoj kreaciji Franka Batelić na Zagrebačkom festivalu 2019. godine Igor Barberić, Franka Batelić i Marko Ciboci Žiri emisije Ples sa zvijezdama +2 Franka Batelić

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju