Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka do sada je odradio čak tri dočeka.

Galerija Torbice modne kuće Chloe pravi su hit među trendsetericama i zvijezdama Torba Hudson modne kuće Chloe Sofia Vergara +3 Jamie Chung Uz onaj veliki zagrebački na glavnom gradskom trgu i manji, ali jednako veseo doček u zagrebačkom kvartu Sloboština, priređen mu je doček i u Rapcu.

Rabac je rodno mjesto njegove zaručnice, 26-godišnje hrvatske pjevačice Franke Batelić, a veselo mnoštvo nogometaša je dočekalo uz povik: Rabački zet.

Lijepa Franka za ovu prigodu odjenula je jednostavnu navijačku kombinaciju sastavljenu od traperica i majice kratkih rukava s kockastim uzorkom. Nama je pažnju privukao njezin modni dodatak - sjajna torbica modne kuće Chloe.
Torba Hudson modne kuće Chloe Torba Hudson modne kuće Chloe (Foto: Chloe)
Njihove torbe već nekoliko godina pravi su hit među trendsetericama i svjetskim zvijezdama, a posebno je popularan model pod nazivom Hudson kakav ima Franka.
Sofia Vergara Sofia Vergara (Foto: Profimedia)
Ova verzija lansirana je 2016. godine u nekoliko različitih boja i tekstura te u različitim veličinama. Franka je za sebe odabrala mini model smeđe boje, a u našoj galeriji provjerite kakve modele nose druge poznate dame.
Torba Hudson modne kuće Chloe Torba Hudson modne kuće Chloe (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju