Franka Batelić došla je na otvaranje trgovine Lunilou u jednom zagrebačkom centru kako bi podržala poduzetnički poduhvat svoje prijateljice Izabel Kovačić.

Galerija Franka Batelić Franka Batelić u LV sakou i Alexander McQueen gležnjačama Louis Vuitton sako predstavljen je na Tjednu mode u Parizu za jesen / zimu 2016. godine +0 Alexander McQueen, Punk gležnjače, 833 eura

Franka Batelić plijenila je pažnju u urbanoj street style kombinaciji sastavljenoj od naizgled jednostavnih i svakodnevnih komada, ali koje su imale zanimljivi modni twist.

Umjesto običnog crnog sakoa hrvatska pjevačica odabrala je razigrani model obrubljen bijelom tkaninom koji naglašava žensku siluetu.

Franka Batelić u LV sakou i Alexander McQueen gležnjačama Franka Batelić u LV sakou i Alexander McQueen gležnjačama (Foto: Biljana Blivajs/Cropix)

Riječ je o komadu francuske modne kuće Louis Vuitton iz njihove kolekcije za jesen / zimu 2016. godine, koji je tijekom predstavljanja na Tjednu mode u Parizu bio sparen s kožnatim hlačama ravnog kroja.

Franka Batelić je sako modne kuće Louis Vuitton također sparila s kožnatim hlačama, ali odabrala je model balon kroja te običnu bijelu majicu od pamuka.

Louis Vuitton sako predstavljen je na Tjednu mode u Parizu za jesen / zimu 2016. godine Louis Vuitton sako predstavljen je na Tjednu mode u Parizu za jesen / zimu 2016. godine (Foto: Profimedia)

Izdanje je zaokružila s crnom prošivenom torbicom i buntovnim parom čizmica – kožnatim gležnjačama modne kuće Alexander McQueen.

Točnije nosila je njihov Punk model koji je ukrašen metalnom kapicom. Krasi ga i široka potpetica pa se nameće kao udobnije rješenje od klasičnih štikla.

Alexander McQueen, Punk gležnjače, 833 eura Alexander McQueen, Punk gležnjače, 833 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Franka Batelić za šetnju Parizom odabrala je najudobniji kaput i kultnu torbicu Franka Batelić H&M, 89,99 eura C&A, snižena cijena 59,99 eura (cijena prije sniženja 79,99 eura) +6 Stradivarius, 89,99 eura

Franka Batelić: Haljina koju vrijedi imati u ormaru za situacije u kojima želimo izgledati posebno elegantno Franka Batelić Franka Batelić nosila je dugu crnu haljinu Franka Batelić na premijeri filma Želja +1 Franka Batelić na premijeri filma Želja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju