Franka Batelić voli nositi odjeću s hrvatskim potpisom, a pogotovo kada je riječ o komadima Kristine Burje i brenda Krie Design.

Franka Batelić podijelila je na svojim društvenim mrežama fotografije s predstavljanja nove kolekcije Krie Designa pod imenom Modifie Future - izrađene recikliranih ribarskih mreža i odbačenog najlona, ali i s otvaranja novog butika ovog brenda u Opatiji.

Čestitam mojoj dragoj @kriedeseign na novootvorenom Krie Sur la mer u Opatiji, napisala je hrvatska pjevačica na svojem Instagram profilu.

Za ovu priliku odbrala je dugu večernju haljinu u upečatljivoj žutoj boji koja igra sjajan kontrast preplanuloj puti.

Riječ je svojevrsnoj varijaciji ljubičaste fabulous haljine Krie Designa koju je hrvatska pjevačica nosila u petoj emisiji ovogodišnje sezone Plesa sa zvijezdama, a koja joj je donijela mnoštvo komplimenta.

Hit-odijelo s Asosa koje na Franki Batelić izgleda senzacionalno Franka Batelić na proslavi 15. rođendana portala Zadovoljna.hr 15. rođendan portala Zadovoljna.hr Party +4 Franka Batelić na proslavi 15. rođendana portala Zadovoljna.hr

Žuta verzija haljina nema rukava, veže se oko struka te tako naglašava ženstvene adute osobe koja ju nosi. Franka ju je spojila s vrlo jednostavnim, ali uvijek efektnim sandalama otvorenih prstiju s visokom potpeticom u boji kože te crnom torbicom.

Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju