Ako ste u potrazi za efektnim uzorkom koji će plijeniti pažnju na svakom koraku, birajte jedan od najpopularnijih i s razlogom vizualno najmoćnijih uzoraka.

Galerija Prugasti uzorak u crno-bijeloj varijanti pravi je mamac za poglede Franka Batelić na partyju Story Hall Of Fame Franka Batelić i Tomislav Marić ToMa +2 Odijelo brenda Moschino

To su dobre stare pruge u obožavanoj crno-bijeloj varijanti. Ovaj tip prugastog uzorka odavno je pravi klasik i kradljivac pogleda koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Uvijek izgleda odlično, bez obzira na to kakav odjevni komad krasi i koja je debljina ili položaj pruga.

Prugasti uzorak u crno-bijeloj varijanti pravi je mamac za poglede Prugasti uzorak u crno-bijeloj varijanti pravi je mamac za poglede (Foto: Guliver Images/AFP/Profimedia)

Koliko dobro funkcionira u glamuroznim prigodama dokazala je i Franka Batelić na partyju Story Hall Of Fame koji je jučer održan u Zagrebu.

Franka Batelić na partyju Story Hall Of Fame Franka Batelić na partyju Story Hall Of Fame (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Prelijepa pjevačica spojila je posao i zadovoljstvo te je na partyju otpjevala i svoju novu pjesmu "Da opet nađem te", duet s Tomislavom Marićem ToMom koji je gledatelje Nove TV iz tjedna u tjedan oduševljavao u zadnjoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Odijelo brenda Moschino Odijelo brenda Moschino (Foto: Farfetch)

Franka je izgledala fantastično u prugastom odijelu brenda Moschino, stiliziranom na vrlo zanimljiv način.

Kombinirano je uz klasičnu bijelu košulju i crnu kravatu, a zatim nadograđeno neobičnim korzetom koji je Franka odjenula preko sakoa. Ovu kombinaciju nosila je i u spotu za pjesmu "Da opet nađem te", a za njezin stajling zaslužna je Jasenka Tudor Bevanda.

Franka Batelić i Tomislav Marić ToMa Franka Batelić i Tomislav Marić ToMa (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Leonarda Lončar Izdanje koje potvrđuje da Leonarda Lončar zaslužuje nagradu za ikonu stila

Jelena Rozga Jelena Rozga zablistala u odijelu koje briše granice između muške i ženske mode

Nina Badrić na Story Hall of Fame - 2 Nina Badrić: Kratka bijela haljina u kojoj bi se netradicionalne mladenke poželjele i udati

Ella Dvornik u haljini brenda Krie Design na Story Hall of Fame - 2 Opaaaa! Ella Dvornik u "goloj" haljini ispod koje se ne nose ni grudnjak ni gaćice

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju