U Zagrebu je održana tradicionalna zabava Story Hall of Fame i dodjela istoimenih nagrada. Među 17 kategorija nalazi se i ona za ikonu stila, a to je priznanje uistinu otišlo u prave ruke.

Galerija Leonarda Lončar u društvu kćeri Marte na zabavi Story Hall Of Fame Suknja brenda La DoubleJ Čizme modne kuće Bottega Veneta +2 Leonarda Lončar

Nagradu za ikonu stila osvojila je Leonarda Lončar, koja uvijek plijeni pozornost svojim zanimljivim i živopisnim odjevnim kombinacijama.

Od Leonarde nikad ne očekujemo igranje na sigurno i ziheraška modna izdanja. Tako nas ni ovaj put nije razočarala kada je na svoj način osmislila look za crveni tepih.

Lenarda Lončar Baš je genijalna: 12 izdanja uvijek modno posebne Leonarde Lončar

Umjesto neke glamurozne haljine koja bi bila standardni odabir za takvu prigodu, Leonarda je odjenula fantastičnu voluminoznu suknju talijanskog brenda s milanskom adresom La DoubleJ.

Leonarda Lončar u društvu kćeri Marte na zabavi Story Hall Of Fame Leonarda Lončar u društvu kćeri Marte na zabavi Story Hall Of Fame (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Suknju od žakarda s elastičnim strukom, ukrašenu efektnim uzorkom, kombinirala je s bijelom predimenzioniranom košuljom dugih rukava.

Suknja brenda La DoubleJ Suknja brenda La DoubleJ (Foto: La DoubleJ)

Udarila je kontru klasici i po pitanju obuće. Umjesto nekih salonki tradicionalnog dizajna ili blještavih sandala, nosila je čizme modne kuće Bottega Veneta prepoznatljivog zaobljenog vrha.

Svoju kombinaciju zaokružila je crnom torbom i nakitom, među kojim su se najviše istaknule naušnice.

Čizme modne kuće Bottega Veneta Čizme modne kuće Bottega Veneta (Foto: FWRD)

Leonarda Lončar Leonarda Lončar: Hlače koje viđamo na svakom koraku u kombinaciji s ljetnom obućom koju biraju odvažni

Slika nije dostupna Leonarda Lončar: Vrećaste traperice kojima su ljetne klompe pravi par

Slika nije dostupna Leonarda Lončar: Cipele koje najbolje nose modni avanturisti

Slika nije dostupna Originalan odabir obuće koji dokazuje da je Leonarda Lončar bezrezervno svoja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju