Franka Batelić otputovala je u London. S pratiteljima je na svom službenom profilu na Instagramu podijelila je djelić atmosfere s ulica jednog od najljepših gradova na svijetu.

Galerija Sophia Bush Katie Holmes Blake Lively +6 Karlie Kloss

Neopisivo… Koliko volim ovaj grad, napisala je Franka i dodala da London ima njezino srce. Hrvatska pjevačica i poduzetnica koja je prošle godine pokrenula svoj brend kozmetike Frankly good nije odoljela glazbi londonskih uličnih svirača te je uz njih zapjevala.

Ni Veliku Britaniju nije zaobišao hladni val, pa su i u Londonu ovih dana temperature vrlo niske, a za šetnju gradom itekako je potrebna toplija odjeća.

Franka se hladnoći suprotstavila odjenuvši jedan od najpoželjnijih kaputa na svijetu, kako mu tepaju modni krugovi. U pitanju je kaput Teddy Bear modnog brenda Max Mara, dugogodišnji miljenik modnih trendseterica i slavnih dama.

Max Marin Teddy Bear kaput Max Marin Teddy Bear kaput (Foto: Max Mara)

Kaput je lansiran 2013. godine, a inspiriran je arhivskim Max Marinim modelom iz 80-ih godina. Prepoznatljiv je po predimenzioniranu kroju i teksturi materijala koja podsjeća na plišane medvjediće. Napravljen je od mješavine mekane vune te devine i alpakine dlake na svilenoj bazi.

Max Marin Teddy Bear kaput Max Marin Teddy Bear kaput (Foto: Max Mara)

Savršena magična kombinacija glamura i razigranosti, silueta i izvrsna tkanina daju ovom kaputu nevjerojatnu sposobnost nošenja na posao, ulicu ili crveni tepih uz jednostavnu promjenu dodataka, poručuju iz brenda.

Franka je za sebe odabrala varijantu u sivoj boji, a vi zavirite u galeriju i pogledajte kakve modele preferiraju druge slavne dame.

Rosie Huntington-Whiteley Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia)

Efektan kaput Hane Huljić Grašo košta 36 eura i ima kroj koji pristaje baš svima Hana Huljić Grašo i Ivan Huljić Reserved, 35,99 EUR Reserved, 35,99 EUR +1 Hana Huljić Grašo u kaputu brenda Reserved

Irena Pecotić i Nicole Kidman nose jednaki kaput, koja ga je dama bolje kombinirala? Chloe, proljeće/ljeto 2020. Nicole Kidman u kaputu modne kuće Chloe Nicole Kidman u kaputu modne kuće Chloe +2 Irena Pecotić u kaputu modne kuće Chloe

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju