Biranje frizure za mnoge je mladenke jedan od najljepših i najzabavnijih dijelova planiranja vjenčanja. Možda će vaša savršena frizura biti baš pletenica koja imitira krunu, a koja će biti veliki trend u 2020. godini.

 

Kada razmišljaju o tome kako da slože kosu za dan vjenčanja, brojne mladenke odlučuju se za pletenicu. Nose ih u raznim varijantama, većinom opuštene jer upravo tako izgledaju najromantičnije. Dovoljno ih je još ukrasiti vrpcom, biserima ili cvjetićima i savršena frizura za vjenčanje je tu.

Pletenica će biti vrlo popularna i u 2020. godini, naročito ona koja imitira krunu. Zvana crown braid, ova pletenica plete se na vrhu glavu te podsjeća i na obruč za glavu. Ovakva pletenica viđa se i u folkloru zbog čega je se može opisati i kao vintage frizurom, a sve što je retro, popularnije je nego ikada.

Vjenčanice za 2020. godinu - 6 Vjenčanice za 2020. godinu: Trend koji pristaje i manjim i većim grudima

Slika nije dostupna Čista čarolija: Ideje za zimsko vjenčanje koje će očarati i mladence i goste

U našoj fotogaleriji na početku teksta pogledajte nekoliko ideja na koje se crown braid može nositi te pronađite nadahnuće za vlastiti stil na dan vjenčanja ili bilo koji drugi poseban događaj jer pletenicu koja imitira krunu možete nositi kad god želite. U videu pogledajte kako napraviti "kruna-pletenicu".

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju