Zimska vjenčanja mogu biti zaista idilična i bajkovita, a uz malo mašte i ideja stvorit će se ugođaj koji će očarati i mladence i goste.

 

Svijeće na svakom vjenčanju stvaraju neodoljivu romantičnu atmosferu, a zimsko vjenčanje možete još bogatije dekorirati svijećama. Svijeće se mogu postaviti u klasične, elegantne svijećnjake od mesinga ili u one rustikalnog ili pak modernog dizajna.

Zimska vjenčanja mogu biti zaista idilična i bajkovita, a uz malo mašte i ideja stvorit će se ugođaj koji će očarati i mladence i goste

Ugođaj zimske čarolije postići će se i s detaljima koji imitiraju snijeg, a za koje se koriste mekane kuglice prirodnog pamuka divne teksture. Dekorirajte s njima vjenčani buket, stolove u sali pa i vjenčić na glavi. Šljokice i svjetlucavo nezaobilazni su u zimskom vjenčanju i to u svakom segmentu, od detalja mladenkinog stajlinga do dekoriranja dvorane. Lijepo će se uklopiti i ukrasne lampice koje će prostoru dati posebno toplu, bajkovitu atmosferu, a kod ukrašavanja prostora za vjenčanje svakako u obzir uzmite i detalje poput grančica zimzelenog drveća, češera, štapića cimeta i zimskih bobica, a ne zaboravite i na detalje izrađene od podatnog baršuna, poput ukrasnih mašnica.

I svadbena torta, kao jedan od centralnih dijelova svakog vjenčanja, može se ukrasiti tako da odražava zimsku tematiku vjenčanja. Za dekoracije mogu se koristiti jestive šljokice i zlatni listići, grančice jele, zimske bobice i drugi zimski elementi.

Vjenčanje inspirirano Snjeguljicom Ideja iz Požege: Vjenčanje inspirirano Snjeguljicom i bez čarobnog štapića izgleda poput bajke

Koje boje izabrati za zimsko vjenčanje? Najbolje je kombinirati dvije svijetle i jednu tamnu boja. Svijetle boje poput krem, nježno ljubičaste, baby plave i srebrno jako se lijepo kombiniraju uz tamne tonove poput boje burgundca, boje patlidžana, crne, tamnoplave i zlatne.

Mladenka u svoj zimski outfit može uklopiti stolu od umjetnog krzna, a ukoliko zasniježi dobro je da pri ruci ima čizme koje će nositi do crkve i sale. Vjenčane fotografije snimljene u snježnom ugođaju mogu izgledati zaista bajkovito i idilično, poput čiste čarolije. Jedna od ideja može biti da se mladenci približe jedno drugom i zaogrnu dekom koja će biti simbol dijeljenja i bliskosti.

Vjenčanice za 2020. godinu - 6 Vjenčanice za 2020. godinu: Trend koji pristaje i manjim i većim grudima

Na ulazu u salu, mladenci i svojim gostima mogu ponuditi dekice ako se žele dodatno ugrijati. Dašak humora dat će i natpisi na dekicama kao što je onaj 'Koga ne grije ljubav neka uzme deku', kao što je za jedno zimsko vjenčanja osmislila Matija Hiršman iz Požege, koja se pod imenom svog brenda Lulu Art bavi aranžiranjem i dekoriranjem raznih događanja, ponajprije vjenčanja.

Mladenka Majda za svoje vjenčanje poželjela je dvije stvari: zimsku bajku i snježne pahulje. Prilikom stvaranja ove snježne bajke koristila sam ono što Majda najviše voli, a to su lampice, šljokice, grančice zimzelenog drveća i ostali šumski detalji. Ovo vjenčanje obilježila je jednostavnost, svjetlucavost, sivi i srebrni detalji i gipsofila koja se ovaj put našla u ulozi pahuljica, opisala je Matija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju