Mnogi među nama našli su se u situaciji u kojoj smo frizerki došli s fotografijom "jednostavne" frizure, a ona nam je rekla da se kod te frizure pazilo na svaku dlaku na glavi.

Istina je, kod frizura, a i inače, da ako nešto izgleda kao da je napravljeno bez previše truda, to ne mora nužno biti istina.

Ipak, srećom, postoje stvari i frizure u koje uistinu ne treba uložiti previše truda, a izgledaju fantastično. Toliko dobro da bismo ih nosili u svim prigodama, od kave s prijateljicom do primjerice nekog vjenčanja.

Jedna takva frizura preplavila je društvene mreže posljednjih dana i ako je suditi prema objavljenim videima s uputama kako je napraviti, lakše je nego se čini na prvu.

Slika nije dostupna Želite se ošišati? Sedam frizura za sve tipove kose zbog kojih nećete požaliti

Slika nije dostupna Za poludugu i dugu kosu: Brza frizura za romantični i ženstveni izgled

Pravljenje ove frizure uključuje presavijanje niskog repa pomoću gumice za kosu, a onda se dio kose iskoristi za omotavanje oko gumice. Ako vam i dalje ništa nije jasno najbolje da pogledate video u nastavku.

Frizerka Emma Chen kaže da se radi o najljepšoj punđi gotovoj u samo dvije minute. Ipak, kao i inače, ključ uspjeha leži u pripremi. To znači da se morate pobrinuti za teksturu kose, a među proizvodima koje možete koristiti su pjena za kosu ili sprej za kosu s morskom soli.

Ova frizura bit će posebno omiljena u ljetnim mjesecima kada zbog vrućine i visokih temperatura mnogi ne vole da im kosa dodiruje leđa pa pronalaze načine kako je podignuti, a da ona i dalje izgleda lijepo. Dobra vijest je i da ju je moguće napraviti s različitim dužinama kose.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju