Mnogi među nama našli su se u situaciji u kojoj smo frizerki došli s fotografijom "jednostavne" frizure, a ona nam je rekla da se kod te frizure pazilo na svaku dlaku na glavi.

Istina je, kod frizura, a i inače, da ako nešto izgleda kao da je napravljeno bez previše truda, to ne mora nužno biti istina.

Ipak, srećom, postoje stvari i frizure u koje uistinu ne treba uložiti previše truda, a izgledaju fantastično. Toliko dobro da bismo ih nosili u svim prigodama, od kave s prijateljicom do primjerice nekog vjenčanja.

Jedna takva frizura preplavila je društvene mreže posljednjih dana i ako je suditi prema objavljenim videima s uputama kako je napraviti, lakše je nego se čini na prvu.

Natalie Portman voli lob Želite se ošišati? Sedam frizura za sve tipove kose zbog kojih nećete požaliti

I Margot Robbie voli nositi pletenice koje uokviruju lice Za poludugu i dugu kosu: Brza frizura za romantični i ženstveni izgled

Pravljenje ove frizure uključuje presavijanje niskog repa pomoću gumice za kosu, a onda se dio kose iskoristi za omotavanje oko gumice. Ako vam i dalje ništa nije jasno najbolje da pogledate video u nastavku.

Frizerka Emma Chen kaže da se radi o najljepšoj punđi gotovoj u samo dvije minute. Ipak, kao i inače, ključ uspjeha leži u pripremi. To znači da se morate pobrinuti za teksturu kose, a među proizvodima koje možete koristiti su pjena za kosu ili sprej za kosu s morskom soli.

Ova frizura bit će posebno omiljena u ljetnim mjesecima kada zbog vrućine i visokih temperatura mnogi ne vole da im kosa dodiruje leđa pa pronalaze načine kako je podignuti, a da ona i dalje izgleda lijepo. Dobra vijest je i da ju je moguće napraviti s različitim dužinama kose.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju