S približavanjem jeseni sve se više počinje pričati o trendovima koji će obilježiti to godišnje doba - pa tako i o frizurama.

S obzirom na to da kraj ljeta i prelazak u novi, hladniji dio godine, mnoge žene rezerviraju i za odlazak frizeru, možda će vas zanimati koje će frizure tu jesen obilježiti.

Naravno, bob i dalje nastavlja imati svoju poziciju na svim listama, pa tako i na ovoj. U svakom slučaju, pet frizura kojima stručnjaci za kosu predviđaju veliku popularnost u nadolazećem razdoblju pogledajte u nastavku.

Popularne će biti frizure oko kojih se ne treba previše truditi da bi izgledale lijepo, a bez obzira volite li nositi kratku, poludugu ili dugu kosu možete pronaći nešto za sebe.

1. NEVIDLJIVI SLOJEVI

Nevidljivi slojevi način su šišanja vrhova na način da jedan sloj kose gotovo nevidljivo pada na drugi, a kosa pritom ima lijep oblik i volumen.

Ako je kosa dobro ošišana, ne gubi oblik u svim fazama rasta i nije zahtjevna za održavanje. Sušilo možda ne možete izbjeći baš svaki put, ali ponekad slojevito ošišanu kosu osušite na zraku za najbolji izgled.

2. PIXIE

Pixie je kratka, šik i moderna frizura, a prema riječima stručnjaka u jesenskim mjesecima podsjećat će vas na ljeto i bezbrižnost.

Slika nije dostupna Halle Berry: 15 fotodokaza da je kratka kosa jednako privlačna kao i duga

Varijacije ove frizure su beskonačne, a za koju god opciju da se odlučite možete ju dodatno začiniti jesenskim bojama za kosu poput karamel plavuše, bakrene, vatreno crvene ili boje čokolade. 

3. MODERNI "SHAG"

Shag je frizura koju se dosta spominjalo u 2020. godini, a njezina popularnost nastavit će se i u nadolazećem razdoblju. Shag u priejvodu znači čupavo, a karakterizira ju izraženi slojeviti stil šišanja. Moderni dodatak frizuri koja je obilježila 70-e su valovi i opuštene kovrče, a sjajno će se uklopiti i šiške.

4. TUPI BOB

Bob je već godinama vjerojatno najpopularnija frizura koja postoji, a svaka njegova verzija doživi uspjeh.

Slika nije dostupna "Kropani" bob: Nova verzija najpopularnije frizure koja savršeno izgleda ljeti

Verzija koja nije nikakva novost, ali će biti popularna u nadolazećem razdoblju je tupi bob - ravno rezana frizura bez slojeva koja je svestrana i laka za održavanje, a obožavaju je i brojne zvijezde.

5. ŠIŠKE U SVIM OBLICIMA

Iako vam savjetujemo da o njima prije šišanja dobro razmsilite, šiške su uvijek bile jednostavan način za promjenu stila i frizure. Možete bitati između slojevito ošišanih šiški, ravnih, šiški zavjesa... S nijednom od ovih opcija nećete pogriješiti, posebno ako želite biti u trendu ovu jesen.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju