Puno smo puta napisali da je bob frizura čijoj se popularnosti ne nazire kraj. Postao je sinonim za nepogrešivu frizuru. Osim toga, neprestano se pojavljuju nove verzije svestranog boba pa svatko može pronaći najbolju za sebe.

Svaka verzija je prema riječima stručnjaka savršena, poanta je samo u onome što vi želite - nešto uglađenije ili primjerice razbarušenije.

Nema ispravne ili pogrešne verzije, a verzija koja je trenutno jako popularna je "kropani" bob. Već mu i ime govori o čemu se radi.

Slika nije dostupna Svima dobro stoji! Najlakši način za promjenu boje kose bez bojenja cijelog vlasišta

Opuštena i kraća verzija boba koja je bila popularna 90-ih. Frizura koju je Cameron Diaz imala u filmu Svi su ludi za Mary dobila je svoju novu, moderniju verziju.

Kako bi ovaj bob izgledao najbolje moguće bitno je naravno kako je ošišan. Konkretno, ne smije biti previše precizan. Prema riječima stručnjaka za kosu, nakon šišanja kosa treba izgledati kao da je od šišanja prošlo nekoliko tjedana.

Kosu nakon pranja pustite da se sama osuši, oblikujte je s malo kreme za kosu i stavite iza uha. To bi trebalo biti dovoljno za postizanje savršenog ljetnog izgleda.

Slika nije dostupna 10 dokaza da i slavne dame obožavaju najpoželjniju frizuru ovoga ljeta

Radi se dakle o jednostavnoj, kratkoj i jako kul verziji boba koji će biti pun pogodak za ljetne dane, a kako on točno izgleda pogledajte u nastavku:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju