Koja je najbolja frizura za žene u pedesetima? Samo je jedan točan odgovor na ovo pitanje - ona koja se svakoj od njih najviše sviđa.

Galerija Jennifer Aniston Danijela Martinović Halle Berry +11 Jennifer Lopez

Neke među nama vole dugu kosu, neke kratku, nekima je draži bob, a drugima lob. Kada je u pitanju dužina kose, ne postoje dobne granice. Ulaza k u određeno desetljeće života ne znači da moramo kratiti kosu.

Svatko treba nositi onu frizuru koja mu se u određenom trenutku najviše sviđa.

Da u pedesetima i dalje možemo i trebamo nositi frizuru koju želimo dokazuju i slavne dame.

Nina Badrić Nina Badrić (Foto: Josip Moler/Cropix)

U galeriji na početku teksta izdvojili smo 15 domaćih i stranih slavnih dama u pedesetima čije su frizure uistinu različite - tu je skroz kratka kosa naše pjevačice Nine Badrić kao i duga kosa glumice Salme Hayek. I sve frizure između te dvije.

Salma Hayek Salma Hayek (Foto: Profimedia)

Bez obzira na to jeste li u pedesetima ili nekom drugom desetljeću, vrijeme je da zavirite u našu galeriju, pogledate frizure i, tko zna, možda pronađete fotografiju s kojom ćete uskoro ušetati u frizerski salon.

Popularna verzija boba koja će se svidjeti svima željnima promjene Gigi Hadid Princeza Maria-Olympia od Grčke i Danske Elle Fanning +1 Demi Singleton

Vrijeme je za promjenu: Slavne dame koje su dočekale proljeće s novom frizurom Rita Ora Zoey Deutch Gidi Hadid +7 Penelope Cruz

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju