Jednako kao što je mala crna haljina klasik bez konkurencije u svijetu odjeće, tako je i bob već godinama frizura koju nikakvi trendovi ne mogu skinuti s trona popularnosti.

Galerija Gigi Hadid Princeza Maria-Olympia od Grčke i Danske Elle Fanning +1 Demi Singleton

Bob, naravno, ima svoje razne verzije koje su u određenom trenutku više ili manje popularne, a za mjesece pred nama stručnjaci za kosu su kao popularnu opciju izdvojili princess bob.

Radi se o bobu koji završava iznad ramena, odmah negdje ispod ušiju, a izvrstan je za sve one koji žele promjenu uoči ljetnih vrućina. Frizuru koja se uklapa u ovu priču nose zvijezde među kojima su Elle Fanning, Gigi Hadid i princeza Maria-Olympia od Grčke i Danske.

Proteklih nekoliko sezona popularne su bile bob frizure koje je krasio bogati volumen i nešto duža kosa, a princezin bob inspiraciju crpi u 90-ima i na scenu vraća kraću, tupu verziju popularne frizure u kojoj nije toliki naglasak na volumenu.

Princeza Maria-Olympia od Grčke i Danske Princeza Maria-Olympia od Grčke i Danske (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ono što morate imati na umu prije šišanja je to da je svačija frizura priča za sebe pa je i bob odraz vaše osobnosti i stila. Zato, savjetuju stručnjaci, prije odlaska frizeru pronađite nekoliko verzija ovog boba kako biste obajsnili smjer u kojem želite ići. Mi ćemo vam pomoći s fotografijama koje se nalaze u galeriji na početku testa.

Kada je u pitanju kasnije stiliziranje ovog boba, opcija je puno, a birajte one koje i sami volite. To mogu biti razdjeljak po sredini ili sa strane, ravna kosa ili opušteni valovi.

Demi Singleton Demi Singleton (Foto: Profimedia)

U svakom slučaju, konačni rezultat bit će sjajna frizura uz koju će vam nedostajati još samo kruna.

"Kitty cut": Stručnjaci obećavaju da nova hit-frizura odgovara svim tipovima kose Jenna Ortega nosi frizuru 'kitty cut' Jenna Ortega nosi frizuru 'kitty cut' Ruth Negga nosi 'kitty cut' +1 Laura Harrier nosi frizuru 'kitty cut'

Vrijeme je za promjenu: Slavne dame koje su dočekale proljeće s novom frizurom Rita Ora Zoey Deutch Gidi Hadid +7 Penelope Cruz
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju