Čini se da je proljeće pravo vrijeme za promjenu frizure, barem ako pitate poznate dame. U posljednje vrijeme mnoge su se zvijezde odlučile za novu frizuru. I dok su neke napravile drastičan rez, ima i onih koje su se (zasad) poigrale samo s bojom.

Galerija Rita Ora Zoey Deutch Gidi Hadid +7 Penelope Cruz

Primjerice, Zendaya je na australskoj premijeri filma Challengers pokazala svjetliju varijantu svoga loba. Na dodjeli Oscara 10. ožujka posljednji smo je put vidjeli kao zagasitu brinetu, a sada polako prelazi u plavuše.

Zendaya Zendaya (Foto: Profimedia)

Njezina kolegica iz serije Euforija, glumica Sydney Sweeney, početkom ožujka pojavila se na Pariškom tjednu mode s kraćom kosom.

Sydney Sweeney na Pariškom tjednu mode početkom ožujka Sydney Sweeney na Pariškom tjednu mode početkom ožujka (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da je odmah nakon toga snimljena s ekstenzijama, mnogi su pretpostavili da joj se ne sviđa promjena, ali onda je sve iznenadila odlučivši se za još kraći bob.

Osjećam da mi je kosa sada jako zdrava i gušća, rekla je Sydney magazinu People nakon velike promjene.

Sydney Sweeney Sydney Sweeney (Foto: Afp)

Kosu je skratila i kraljica Letizia. Krajem veljače djelovalo je kao da je Letizia odlučna u namjeri da i dalje pušta kosu, ali onda je ožujak donio promjenu. Dosad je već u nekoliko navrata pokazala da se odlučila za vrlo svestranu dužinu koja dopušta igru sa stiliziranjem kose.

U galeriji provjerite koje su još slavne dame odlučile ući u proljeće s novom frizurom.

Nove frizure kraljice Letizije Nove frizure kraljice Letizije (Foto: Profimedia)

Najpopularnija frizura na Oscarima ove godine koja svima dobro stoji Florence Pugh u haljini Del Core - 3 America Ferrera s bob frizurom na Oscarima 2024. Carey Mulligan s bob frizurom na Oscarima 2024. +3 Zendaya s produženim bobom na Oscarima 2024.

Ideje za proljetnu promjenu: Pet frizura koje pobjeđuju baš sve trendove Charlize Theron kosu je skratila u popularni bob Irina Shayk i bob Anna Wintour +11 Slojevito ošišana kosa Emily Ratajkowski

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju