Koliko ste puta čuli da žene obožavaju samopouzdane muškarce? Bezbroj vjerojatno. No rijetko tko će priznati da to samopouzdanje ne mora imati nikakve veze s debljinom bankovnog računa, markom automobila koje vozi, pa čak ni time kako netko izgleda.

Tajna je u muževnoj energiji koja prosječno privlačnog muškaraca pretvara u nekoga o kome žene misle kad ga vide – Moj Bože, tko je to?

1. Muškarac koji je u dodiru sa svojom muževnošću pršti karizmom i samopouzdanjem. On hoda ispravljenih leđa i glave, ne zastajkuje, ali i ne brza. Uvijek ima svoje odredište i cilj. Ne ulazi u prostoriju kao da ju posjeduje, već kao da u njoj sve poznaje.

2. Ima zaštitnički instinkt, ali nije posesivan
. Sluša umjesto da brblja unedogled. Primjećuje male stvari i komplimentira bez ustručavanja. Ne upušta se u ogovaranja, nema kratak fitilj i uvijek gleda pozitivnu stranu stvari.

Slika nije dostupna Izgled (ni)je bitan? 10 slavnih frajera koji nisu klasično lijepi, ali žene luduju za njima

Slika nije dostupna To je ta kombinacija: Slavni muškarci s dva aduta kojima je teško odoljeti

3. U odnosu sa sobom i drugima ne preuzima ulogu žrtve, ne kuka o svojim financijama, nerazumnom šefu ni kosi koja se počela stanjivati ili sijedjeti. Ne fokusira se na svoje mane.

4. Muškarac u dodiru sa svojom muževnošću
dobro se osjeća u svojoj koži. On rijetko kada izgleda poput fitness modela s Instagrama, ali je svjestan dobrobiti redovite fizičke aktivnosti te se bavi nekim sportom – kako zbog zdravlja tako i zbog dodatne prilike za druženje i širenje kruga prijatelja.

Znanost je potvrdila da se energetsko polje smanjuje kada smo depresivni, ljuti, tjeskobni ili frustrirani. S druge strane, ono se povećava kada smo sretni, zabavni i puni ljubavi.

Muškarčeva „dobra vibra“ je ono što će privući dame, a odat će je sve od izraza lica i načina držanja do tona glasa, i brzine kojom govori.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju