Gabrijela Vidaković živi sa suprugom u stanu u Sisku, a prošle godine odlučili su se na renovaciju svoje kupaonice veličine 14 kvadrata. Uredili su je u kombinaciji terrazzo pločica i drveta uz crne detalje te dobili savršeno elegantnu i prekrasnu kupaonicu koja sada izgleda kao mala wellness oaza.

Galerija Gabrijela Vidaković iz Siska uredila je svoju kupaonicu u kombinaciji terrazzo pločica i drveta - 6 Gabrijela Vidaković iz Siska uredila je svoju kupaonicu u kombinaciji terrazzo pločica i drveta - 2 Gabrijela Vidaković iz Siska uredila je svoju kupaonicu u kombinaciji terrazzo pločica i drveta - 3 +4 Gabrijela Vidaković iz Siska uredila je svoju kupaonicu u kombinaciji terrazzo pločica i drveta

Nekada je tih 14 kvadrata, kolika je sada veličina Gabrijeline kupaonice, bilo odvojeno, odnosno toalet je zidom bio odvojen od ostatka kupaonice te se moglo zasebno ući u WC i u ostatak kupaonice. Gabrijela i njezin suprug odlučili su se za rušenje pola zida te su sve spojili u jedan prostor, ali su željeli ostaviti dio zida kraj WC školjke, čisto da školjka vizualno izgleda "sakriveno".

Stil i način uređenja osmišljavali su u toku radova, no za pločice su od samog starta bili sigurni kakve će staviti. Gabrijelin muž u trgovini je vidio terrazzo pločice, a ona je oduvijek zamišljala drveni uzorak pločica u kupaonici i tako su uklopili svoje ideje i želje u jednu kombinaciju.

Gabrijela Vidaković iz Siska uredila je svoju kupaonicu u kombinaciji terrazzo pločica i drveta - 3 'Cijelo vrijeme zamišljali smo crne detalje, čak smo bili i hrabri odlučiti se za crni radijator' (Foto: Privatne fotografije)

Ostatak uređenja smišljali smo 'u hodu', ali smo znali da bismo željeli crne elemente i detalje. Ideje za uređenje sami smo smišljali i zamišljali, nije nam bila potrebna inspiracija interneta i ostalih medija, kaže Gabrijela Vidaković iz Siska. Vrlo dekorativan i efektan terrazzo pokazao se kao savršeno rješenje za njihovu kupaonicu. Stavili su ga na dio zidova i prostor kod umivaonik, uz drvo koje je prostoru dalo posebnu toplinu i profinjenost. Crni detalji poput slavine, tuša i ormarića ispod umivaonika divno su se uklopili u uređenje.

Gabrijela Vidaković iz Siska uredila je svoju kupaonicu u kombinaciji terrazzo pločica i drveta - 1 Terrazzo uzorak na zidu kupaonice izgleda fenomenalno (Foto: Privatne fotografije)

Kod terrazza nam se najviše sviđa 'ukusno' šarenilo, odnosno uzorak, i sviđa nam se materijal koji je gladak i odličan za održavanje. Također veličina pločica 60x120 je odlična jer je fuga između minimalna. Cijelo vrijeme zamišljali smo crne detalje, bez obzira koja bi naposljetku bila boja pločica i bez obzira što se svi žale na održavanje crnih elemenata, čak smo bili i hrabri odlučiti se za crni radijator, opisuje Gabrijela.

Iva iz Zadra: "Keramičar me pitao želim li taj 'cirkus' u kući, a poslije je terrazzo pločice želio i u svojoj kuhinji" Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 3 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 2 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 5 +6 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 8

Terrazzo pločice u kupaonici: 12 ideja za uređenje koje će tako dobro podići prostor Kupaonice s terrazzo pločicama - 8 Kupaonice s terrazzo pločicama - 7 Kupaonice s terrazzo pločicama - 5 +9 Kupaonice s terrazzo pločicama - 4

Ugodnom i opuštajućem spa ugođaju u njihovoj kupaonskoj oazi doprinose i walk-in tuš te ogledalo "uokvireno" led svjetlom.

Često ugasimo sva svjetla u kupaonici i ostavimo samo to oko ogledala kako bi naša kupaonica bila naša wellness oaza i kako bismo se potpuno opustili u njoj, dodaje. Svatko tko vidi Gabrijelinu preuređenu kupaonicu oduševi se, pa i kod fotografija kupaonice koje je objavila na društvenim mrežama čita samo pozitivne komentare uz gomilu lajkova.

Ali nekako je to sve nebitno. Najvažnije je da muž i ja uživamo u njoj, zadovoljno će Gabrijela Vidaković iz Siska.

Gabrijela Vidaković iz Siska uredila je svoju kupaonicu u kombinaciji terrazzo pločica i drveta - 4 'Kod terrazza nam se najviše sviđa 'ukusno' šarenilo i materijal koji je gladak i odličan za održavanje' (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju