Eva Longoria iznenadila je mnoge svojim izborom toalete za događanje Global Gift Gala i to ne baš ugodno. Voluminozna kreacija proširila je i skratila figuru lijepe Latine.

Galerija Eva Longoria u haljini koja ne laska figuri - 5 Eva Longoria u haljini koja ne laska figuri - 4 Eva Longoria u haljini koja ne laska figuri - 2 +1 Eva Longoria i Ricky Martin  

Glumica Eva Longoria bila je gošća na događanju Global Gift Gala održanom u hotelu St Regis u Meksiku. Slavna 43-godišnjakinja ambasadorica je humanitarne zaklade Global Gift Foundation koja podržava rad i prikuplja sredstva za razne dobrotvorne organizacije, među kojima je i The Eva Longoria Foundation. Ova zaklada osnovana 2012. godine pomaže ženama iz Latinske Amerike da kroz edukaciju i poduzetništvo osiguraju sebi bolju budućnost te radi na rješavanju problema siromaštva u njihovoj kulturi.

Kreacija sa svjetlucavim aplikacijama s lijeve strane ima voluminozan dodatak na predjelu boka koji je proširio i skratio figuru Eve Longorije



Za svečani event kojem je nazočio i Evin prijatelj, glazbenik Ricky Martin, Longoria je izabrala haljinu koja je mnoge iznenadila, i to ne baš ugodno. Kreacija sa svjetlucavim aplikacijama s lijeve strane ima voluminozan dodatak na predjelu boka koji je proširio i skratio figuru lijepe glumice te tako njenom tijelu zapravo učinio protuuslugu.

No bez obzira na "nespretnu" toaletu, mama tromjesečnog sinčića Santiaga i dalje je blistala i bila odlično raspoložena. Pogledajte i modnu školicu Eve Longorije u najriskantnijim tajicama.

Eva Longoria u haljini koja ne laska figuri - 2 Eva Longoria u haljini koja ne laska figuri (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju