Zdravlje & prehrana
Kuhajte s MasterChefom: Amur s koricom od badema i palentom
07-04-2011
Piše
Zadovoljna
Avanture zaljubljenika u spravljanje ukusne hrane nije rezervirano samo za sudionike MasterChefa. Okušajte se i vi u receptima koje pred TV ekranima spravljaju natjecatelji najgledanijeg kulinarskog showa
Elegantno izdanje
Pogledajte elegantnu kombinaciju Ane Maslać Plenković za posjet Papi
Nema čega nema
Za vas smo složile bogat popis recepata za božićne kolače, sitne i kremaste
Glamurozna i elegantna
Haljina Danijele Martinović baš je kraljevska, perfektno joj stoji, a savršen je izbor za druženja u prosincu
Kombinacija riječne ribe, boba i palente može biti ukusan ručak koji ćete spraviti za članove svoje obitelji. Učinite to po receptu kandidatkinje Masterchefa Tea Đukić.
>> Punjena piletina s pireom od mrkve i čilija
1. Napraviti smjesu od badema, krušnih mrvica, češnjaka, špeka i malo putra, te namazati to na vrh filea i zapeći u pećnici.
2. Skuhajte palentu te umiješajte gorgonzolu i malo putra.
3. Skuhajte bob, u tavici prepržite malo špeka, dodajte bob i češnjak.
4. Sve zajedno posložite na tanjur te poslužite.
Više na novatv.hr/masterchef!