Giambattista Valli x H&M kolekcija od danas je u prodaji i bez imalo sumnje radi se o komadima koji će vrlo brzo pronaći put do svojih kupaca.

Galerija

Iako je službena prodaja počela danas, o kolekciji se govori već neko vrijeme, a jedna haljina privukla je posebnu pozornost zaljubljenica u modu.

Asimetrična haljina od čvrstog, nabranog crvenog tila s dubokim V-izrezom, bogatim rukavima napravljenim od nekoliko slojeva materijala te kraćim prednjim i dugim stražnjim dijelom posljednjih je dana bila gotovo nezaobilazan, čak i viralan prizor.

Slojevitost ovoj, istovremeno odvažnoj i romantičnoj, haljini daje punoću i volumen, a žene koje je odjenu mogu biti sigurne da neće ostati neprimijećene. Na predstavljanju kolekcije u Rimu haljinu je nosila manekenka Kendall Jenner, a nisu joj odoljele ni druge slavne dame koje su dobile priliku nositi je prije službenog početka prodaje.

Crvena haljina od tila prodaje se za 3000 kuna
Crvena haljina od tila prodaje se za 3000 kuna (Foto: H&M)

Haljina će sigurno biti veliki hit u nadolazećem blagdanskom razdoblju koje je uvijek obilježeno brojnim zabavama, a dame na Instagramu pokazale su pak da je ovu glamuroznu haljinu moguće nositi i na tenisice.

Za haljinu je potrebno izdvojiti 399 eura ako ćete je naručivati online, odnosno 3000 kuna u trgovini.