Giambattista Valli x H&M kolekcija od danas je u prodaji i bez imalo sumnje radi se o komadima koji će vrlo brzo pronaći put do svojih kupaca.

Galerija Manekenka Kendall Jenner u popularnoj haljini Manekenka Kendall Jenner u popularnoj haljini Američka pjevačica Becky G +5 Američka pjevačica Sofia Carson

Iako je službena prodaja počela danas, o kolekciji se govori već neko vrijeme, a jedna haljina privukla je posebnu pozornost zaljubljenica u modu.

Asimetrična haljina od čvrstog, nabranog crvenog tila s dubokim V-izrezom, bogatim rukavima napravljenim od nekoliko slojeva materijala te kraćim prednjim i dugim stražnjim dijelom posljednjih je dana bila gotovo nezaobilazan, čak i viralan prizor.

Predstavljanje kolekcije Giambattista Valli x H&M u zagrebačkom HNK-u - 1 Giambattista Valli x H&M: Predstavljanje kolekcije uz dirljivu baletnu predstavu

Slojevitost ovoj, istovremeno odvažnoj i romantičnoj, haljini daje punoću i volumen, a žene koje je odjenu mogu biti sigurne da neće ostati neprimijećene. Na predstavljanju kolekcije u Rimu haljinu je nosila manekenka Kendall Jenner, a nisu joj odoljele ni druge slavne dame koje su dobile priliku nositi je prije službenog početka prodaje.

Giambattista Valli x H&M crvena haljina od tila - 4 Crvena haljina od tila prodaje se za 3000 kuna (Foto: H&M)

Haljina će sigurno biti veliki hit u nadolazećem blagdanskom razdoblju koje je uvijek obilježeno brojnim zabavama, a dame na Instagramu pokazale su pak da je ovu glamuroznu haljinu moguće nositi i na tenisice.

Za haljinu je potrebno izdvojiti 399 eura ako ćete je naručivati online, odnosno 3000 kuna u trgovini.  

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju