Slobodni vikendi su savršeni za nadoknađivanje svih onih serija i filmova koje nismo stigli odgledati usred prenatrpanog i stresnog tjedna. Tada je najbolje odabrati neki opuštajući sadržaj, poput nove serije Ginny & Georgia koja se može pogledati na Netlifxu.

Riječ je o dramskoj seriji koja prati 15-godišnju Ginny (Antonia Gentry) i njezinu 30-godišnju majku Georgiju (Brianne Howey) koje su se doselile u gradić Wellsbury u New Englandu u Sjedinjenim Američkim državama u potrazi za novim početkom.

Ginny je ozbiljna i odgovorna tinejdžerica te starija sestra Austinu (Diesel La Torraca) koja predstavlja savršeni kontrast svojoj slobodoumnoj, ali brižnoj majci.

Pratimo je na izazovnom putu odrastanja koji obuhvaća sve od upoznavanja novih prijatelja u novoj školi i prvih ozbiljnih ljubavi koje pokušava sakriti od svoje znatiželjne majke do suočavanja s neočekivanim izazovima koji će isplivati zbog Georgijine skrivene prošlosti.

Zbog karakterizacije likova i britkih duhovitih dijaloga, "Ginny & Georgiju" mnogi uspoređuju s "Gilmoricama", dok neki kritičari tvrde da je riječ o svojevrsnoj kombinaciji Gilmorica s televizijskom uspješnicom "Kućanice".

Zasad je dostupna prva sezona serije s 10 epizoda koja je napravljena je prema originalnoj ideji i scenariju mlade scenaristice Sarah Lampert.

Što sve serija nudi i zašto je zovu novim Gilmoricama, provjerite u traileru:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju