Slobodni vikendi su savršeni za nadoknađivanje svih onih serija i filmova koje nismo stigli odgledati usred prenatrpanog i stresnog tjedna. Tada je najbolje odabrati neki opuštajući sadržaj, poput nove serije Ginny & Georgia koja se može pogledati na Netlifxu.

Riječ je o dramskoj seriji koja prati 15-godišnju Ginny (Antonia Gentry) i njezinu 30-godišnju majku Georgiju (Brianne Howey) koje su se doselile u gradić Wellsbury u New Englandu u Sjedinjenim Američkim državama u potrazi za novim početkom.

Ginny je ozbiljna i odgovorna tinejdžerica te starija sestra Austinu (Diesel La Torraca) koja predstavlja savršeni kontrast svojoj slobodoumnoj, ali brižnoj majci.

Virgin River Antistres terapija: Pet hit-serija na Netflixu koje pružaju utjehu, nadu i barem jednu ljubavnu priču

Pratimo je na izazovnom putu odrastanja koji obuhvaća sve od upoznavanja novih prijatelja u novoj školi i prvih ozbiljnih ljubavi koje pokušava sakriti od svoje znatiželjne majke do suočavanja s neočekivanim izazovima koji će isplivati zbog Georgijine skrivene prošlosti.

Zbog karakterizacije likova i britkih duhovitih dijaloga, "Ginny & Georgiju" mnogi uspoređuju s "Gilmoricama", dok neki kritičari tvrde da je riječ o svojevrsnoj kombinaciji Gilmorica s televizijskom uspješnicom "Kućanice".

Slika nije dostupna Gilmorice: 10 pitanja na na koje će znati odgovoriti svi pravi fanovi već kultne serije

Zasad je dostupna prva sezona serije s 10 epizoda koja je napravljena je prema originalnoj ideji i scenariju mlade scenaristice Sarah Lampert.

Što sve serija nudi i zašto je zovu novim Gilmoricama, provjerite u traileru:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju