U zagrebačkoj Esplanadi je predstavljena nova linija proizvoda Swedish Collagen.

Galerija Maja Šuput Glamurozno izdanje Maje Šuput - 3 Glamurozno izdanje Maje Šuput - 1 +1 Glamurozno izdanje Maje Šuput

Kolekcija od pet proizvoda sadrži visoko kvalitetni riblji kolagen koji je trenutno najbolji na tržištu, a njegovom primjenom koža, kosa i nokti povratit će izgubljeni sjaj, elastičnost te ono najvažnije, zdravlje.

Na terasi Oleander okupili su se brojni poznati gosti, a među njima i glazbenica Maja Šuput koja je zaštitno lice linije.

Glamurozno izdanje Maje Šuput - 1 Glamurozno izdanje Maje Šuput (Foto: Mario Poje)

Za pjevačicino modno izdanje se, kao i uvijek, pobrinuo njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić. Za pjevačicu je ovaj put odabrao glamuroznu svjetlucavu haljinu ružičaste boje ukrašenu s tisućama šljokica.

Kako su dobre! Maja Šuput u sandalama koje nisu samo lijepe nego i izdržljive Maja Šuput održala je koncert u Petrinji Maja Šuput u sandalama s potpisom brenda Giuseppe Zanotti Maja Šuput 2019. u sandalama Giuseppea Zanottija +4 Maja Šuput 2019. u sandalama Giuseppea Zanottija

Haljina bez rukava, s visokim ovratnikom, na prednjoj strani efektnog donjeg dijela ima prorez zahvaljujući kojem su se nazirale bež sandale s platformom i visokom potpeticom.

Pjevačica je uz efektnu haljinu golih leđa odlučila nositi jednostavnu frizuru pa je kosu oblikovala u elegantnu punđu, a izdanje dostojno svjetskih crvenih tepiha upotpunila je zlatnom narukvicom.

Glamurozno izdanje Maje Šuput - 3 Glamurozno izdanje Maje Šuput (Foto: Mario Poje)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju