Jedan od najpoznatijih modnih parova, manekenku Iris Cekuš i njezina supruga, brazilskog modela i prošlogodišnjeg pobjednika Plesa sa zvijezdama Pedra Soltza, traperice su godinama nakon ponovno vratile na mjesto na kojem je njihova priča prije 13 godina i počela.

Galerija Europa 92 Europa 92 Europa 92 +22 Europa 92  

Snimanjem zajedničke modne kampanje u omiljenom odjevnom predmetu koji rado nose u svakoj prilici još su jednom potvrdili da je za njih usklađivanje poslovnog i privatnog života poput plesa u kojem nije bitno tko vodi jer oboje savršeno znaju korake: "Naša formula je jednostavna - obitelj je uvijek na prvom mjestu, a sve ostalo dolazi poslije." - kažu Iris i Pedro te ističu da im je upravo zbog toga posebno drago ako ih njihove kćeri, malena Isabella i starija Lara, koja već sada ima oko za modu, ponekad prate na setu.

Odjeveni u jeans od glave do pete ispred objektiva snimanjem nove kampanje za Europu 92 još su se jednom vratili u prošlost i prisjetili trenutka u kojem je između njih i zaiskrilo.

Kakav je bio osjećaj ponovno snimati zajedničku kampanju?

Iris i Pedro: To je kao da je netko uzeo čarobni štapić i vratio nas kroz vrijeme. Uvijek nam je super kada radimo skupa jer nakon 13 godina već smo stvarno uigrani i to prolazi jako glatko i opušteno.

Prije zajedničkog snimanja, koliko se detaljno dogovarate oko pojedinosti?

Iris: Sve je kombinacija detaljnog planiranja i spontanosti. Mislim, znamo osnovne stvari, ali kad se kamere upale, pustimo da nas instinkt vodi.

Pedro: Upravo tako, a što se tiče usklađivanja profesionalnog i privatnog, to je kao ples. Ponekad vodiš ti, ponekad ja, ali uvijek znamo korake.

Kako usklađujete poslovne i privatne obaveze?

Pedro: Ah, dobro pitanje. Naša formula je jednostavna: obitelj je uvijek na prvom mjestu, a sve ostalo dolazi poslije. Zato nam i ne smeta ako nas Lara i Isabella ponekad prate na set.

Europa 92 Europa 92 Foto: Europa 92

Tko je od vas dvoje bolji Jeans Expert?

Iris: Europa 92, naravno, ali ako se natječemo između nas dvoje, rekla bih da je Pedro taj koji ima osebujan ukus za jeans.

Pedro: Eh, ali Iris definitivno više uživa u jeansu, pogotovo u onom jeans on jeans stilu. Ja još uvijek ne znam kako to uspijeva, ali joj savršeno pristaje.

Što mislite da traperice čini tako univerzalno popularnim odjevnim komadom?

Iris i Pedro: Traperice su kao dobar meme na internetu: svima su jasne, svi ih vole i nikada ne izlaze iz mode. A ove sezone? Traper od glave do pete je kao taj savršeni meme koji se dijeli na svim društvenim mrežama.

Kakav je Vaš odnos s jeansom?
 

Iris: Sve je već rečeno! Salsa traperice su mi novi najdraži odjevni predmet, pogotovo nakon trudnoće. Baš daju idealnu potporu na ključnim mjestima kao nijedne traperice koje sam probala dosad. Levi's kao Levi's, stari prijatelj koji nikada ne iznevjeri.

Pedro: Ja se slažem. Za mene su traperice kao par dobrih tenisica; ne možeš im odoljeti i uvijek su pouzdane.

Europa 92 Europa 92 Foto: Europa 92

Kako usklađujete modne izbore?

Iris: Volimo se igrati s različitim stilovima, ali moram priznati, ja sam ta koja češće ide u potpunom jeans looku. Pedro je više tip za kombiniranje traperica s nečim drugim.

Pedro: Točno, ali kad vidim Iris kako nosi taj jeans on jeans stil, uhvati me nostalgija za 90-ima i poželim se i ja tako obući.
Europa 92 Europa 92 Foto: Europa 92

S obzirom na to da u njihovu međusobnom skladu nema mjesta ni za tračak rivalstva, jednoglasno su se složili kako je Europa 92, sa svojom bogatom ponudom jeansa najpoznatijih svjetskih brendova kao što su Levi's, Mustang Jeans, Lee, Wrangler, Salsa Jeans, Scotch & Soda i Pepe Jeans, njihov pravi Jeans Expert i saveznik od povjerenja kad je odabir omiljenih traperica u pitanju.

Omiljene modele traperica Iris i Pedra potražite u našoj galeriji, a zapne li vam koji komad za oko, pronaći ga možete na njihovu webshopu ili u svim Europa 92 trgovinama gdje vas čekaju Jeans Experti, educirano osoblje uz pomoć kojih je lako pronaći traperice baš po svojoj mjeri. Kombinirajte ih uz omiljene komade iz ormara ili pak potražite slične modele u kojima ćete zasjati zajedno sa svojom boljom polovicom. Moda je u paru, kako kaže Pedro, puno zabavnija: "Mi smo kao Yin i Yang, sve se uskladi na kraju, i to je ono što čini našu zajedničku avanturu tako posebnom."
 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa 92 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju