U Las Vegasu dodijeljene su Billboardove glazbene nagrade za 2019. godinu. Na crvenom tepihu i ove su godine pažnju plijenile glazbenice i prezenterice svojim zanimljivim modnim izdanjima.

Galerija Billboard Music Awards 2019. haljine - 2 Billboard Music Awards 2019. haljine - 5 Billboard Music Awards 2019. haljine - 7 +4 Cardi B u haljini Moschina

Pažnju je posebno privlačila mlada glumica Kiernen Shipka, koja se na crvenom tepihu MGM Granda pojavila u Diorovoj mini haljini. 19-godišnja Amerikanka odabrala je golu haljinu iz ovogodišnje proljetne couture kolekcije slavne francuske modne kuće.

Christian Dior - 1 Christian Dior: Modni čarobnjak koji je ženama vratio ženstvenost

Gornji dio haljine napravljen je od prozirnog crnog tila koji razotkriva ženski trup, pa se zato mora nositi s crop topom u boji kože. Upravo je kombinacija tih dvaju elemenata izazvala pravu pomutnju među fotografima i publikom jer je kreirala iluziju nagosti. Billboard Music Awards 2019. haljine - 7 Proljetna couture kolekcija Diora nadahnuta je cirkusom (Foto: Getty Images)

Kreaciju je dizajnirala Maria Grazia Chiuri koja je nadahnuće za kolekciju pronašla u opisima i prizorima cirkusa poznatih umjetnika kao što su Pablo Picasso, Jean Cocteau, Cindy Sherman i Richard Avedon.

Billboard Music Awards 2019. haljine - 5 Kiernen Shipka u Diorovoj goloj haljini (Foto: Getty Images)

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje su sve slavne dame plijenile pažnju svojim modnim kombinacijama na dodjeli Billboardovih glazbenih nagrada 2019.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju