U Las Vegasu dodijeljene su Billboardove glazbene nagrade za 2019. godinu. Na crvenom tepihu i ove su godine pažnju plijenile glazbenice i prezenterice svojim zanimljivim modnim izdanjima.

Galerija

Pažnju je posebno privlačila mlada glumica Kiernen Shipka, koja se na crvenom tepihu MGM Granda pojavila u Diorovoj mini haljini. 19-godišnja Amerikanka odabrala je golu haljinu iz ovogodišnje proljetne couture kolekcije slavne francuske modne kuće.

Gornji dio haljine napravljen je od prozirnog crnog tila koji razotkriva ženski trup, pa se zato mora nositi s crop topom u boji kože. Upravo je kombinacija tih dvaju elemenata izazvala pravu pomutnju među fotografima i publikom jer je kreirala iluziju nagosti.

Billboard Music Awards 2019. haljine - 7
Proljetna couture kolekcija Diora nadahnuta je cirkusom (Foto: Getty Images)

Kreaciju je dizajnirala Maria Grazia Chiuri koja je nadahnuće za kolekciju pronašla u opisima i prizorima cirkusa poznatih umjetnika kao što su Pablo Picasso, Jean Cocteau, Cindy Sherman i Richard Avedon.

Billboard Music Awards 2019. haljine - 5
Kiernen Shipka u Diorovoj goloj haljini (Foto: Getty Images)

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje su sve slavne dame plijenile pažnju svojim modnim kombinacijama na dodjeli Billboardovih glazbenih nagrada 2019.