Jedna od vjenčanica koju u svojoj ponudi ima novozelandski brend "Rui De Seine" nosi ime "Avril", a kreatori je opisuju kao haljinu koju su inspirirale odvažne žene.

Haljina napravljena od čipke, a njezini tvorci kažu da laska figuri iz svih kutova. Na, kako kažu, bezvremenskoj haljini, posebno ističu njezinu romantičnu siluetu i šlep koji itekako privlači pozorost.

Radi se između ostalog i o takozvanoj "goloj" haljini. Slične haljine redovit su prizor na crvenim tepisima i drugim svečani događanjima, već dugo ih se ne smatra neprimjenima ili previše provokativnima, međutim kada je na jednom Instagram profilu objavljena mladenka u spomenutoj vjenčanici javnost se podijelila.

Na Instagram profilu "weddingsunion" objavljene su tri fotografije mladenke u haljini "Avril" uz pitanje tko želi nositi sličnu haljinu na svoj veliki dan.

Ono što je podijelilo ljude u odgovorima je izgled haljine na stražnjoj strani koji, kažu, ipak otkriva previše.

"Neke stvari bolje su skrivene", "Prikladnija je za spavaću sobu nego za javnost", "Nitko ne želi gledati ovo", "Sve je samo ne sjaja", neki su od komentara.

Povijest svadbene mode Nevinost, status ili nešto treće? Evo zašto je ustvari vjenčanica bijele boje

Krajem travnja održan je Bridal Fashion Week u Barceloni Novi trendovi: 10 vjenčanica u kojima će se poželjeti udati mladenke diljem svijeta

Bilo je i oni koji su kritičare upozorili da mladenka nije gola ispod čipke i da smire strasti.

Komentari na Instagramu nisu iz takta izbacili ni ljude koji stoje iza brenda. Tako su na pitanje što bi netko trebao nositi ispod ove haljine odgovorili da imaju opcije u dvije boje koje se mogu nositi ispod haljine i da im se svatko s bilo kakvim dodatnim pitanjima slobodno obrati.

Biste li nosili ovu vjenčanicu?

glasova:

A što vi kažete, biste li nosili ovu vjenčanicu ili je i vama ipak previše?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju