U Barceloni se krajem travnja održao tjedan vjenčane mode na kojem su poznate modne kuće predstavile svoje veličanstvene modele vjenčanica, jednog od najvažnijih dijelova svakog vjenčanja.

Galerija Krajem travnja održan je Bridal Fashion Week u Barceloni Agnieszka Swialty Jesus Peiro +7 Jesus Peiro

Brendovi, među kojima i omiljeni Pronovias, na modnim pistama su pokazali nevjerojatne haljine i svadbene dodatke koji će sigurno zapeti za oko budućim mladenkama.

Na pistama se istaknulo nekoliko trendova koji će obilježiti nadolazeća vjenčanja.

Prvi koji izdvajamo su vjenčanice sa statement rukavima. Naglašena ramena, puf krojevi, manžete... sve su to detalji viđeni na modnim pistama koji izgledaju sjajno i privlače pozornost.

Nicole Milano Nicole Milano (Foto: Profimedia)

Još jedan trend koji se istaknuo su plaštevi koji će se posebno svidjeti mladenkama koje žele haljinu koja neće izgledati identično tijekom ceremonije i kasnijeg slavlja.

Jesus Peiro Jesus Peiro (Foto: Profimedia)

Na modnim pistama viđene su i rukavice, uvijek popularna 3D čipka, ali i kratke vjenčanice za sve mladenke koje ne žele klasičnu dugu vjenčanu haljinu.

Pronovias Pronovias (Foto: Profimedia)

Ako je suditi po viđenom na modnim pistama, popularan će biti i četvrtasti izrez na prednjem dijelu, dvodijelne vjenčanice i modeli na jedno rame.

Slika nije dostupna Točno ili netočno? Pogledajte kako izgleda idealna vjenčanica za svaki horoskopski znak

Bez da previše dužimo, za sve buduće mladenke koje su u potrazi za idealnom vjenčanicom, u galeriji smo izdvojili deset haljina koje će biti u trendu.

Marchesa za Pronovias Marchesa za Pronovias (Foto: Profimedia)

Nicole Milano Nicole Milano (Foto: Profimedia)

Yolan Cris Yolan Cris (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju