Neodoljivi kovrčavi Bentley pripada pasmini goldendoodle nastaloj križanjem zlatnog retrivera i pudlice, a kao da nam ovaj šećerko već i sam nije prevelika doza slatkoga, za svoj profil na Instagramu najviše se voli fotografirati s najmlađim članom svoje obitelji, bebom Tylerom.

Pas Bentley i dječačić Tyler dane provode u potpunom blaženstvu, a ovaj preslatki duo osvojio je srca više od 199.000 pratitelja na Instagramu. Njima ne treba puno za sreću, dovoljno im je da su u društvu jedno drugog i tada su najsretniji. I više je nego jasno da Bentley obožava Tylera, a povezanost i prijateljstvo između psa i malog djeteta i nas odrasle može naučiti puno toga.

Bentleyjevi vlasnici pobrinuli su se da se njihov ljubimac i beba upoznaju na pravilan način, a kako se čini iz fotografija, kliknuli su na prvu. Za još malo zabave i slatkoće, svog sina i svog krznenog mezimca vole odijevati u sličnu odjeću, a mali Tyler čak ima i odijelce koje nalikuje mekanom, kovrčavom krznu goldendoodlea.

Slika nije dostupna Ma, pahuljica! Upoznajte bišona kojeg je lako zamijeniti za pufastog plišanca

Slika nije dostupna Toy pudl Kokoro izgleda poput ewoka iz Ratova zvijezda, ali on je još i slađi

U takvim izdanjima nastaju najslađe fotografije ovog premedenog para, a zaista je teško odlučiti tko je od njih dvoje slađi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju