Svi ljubitelji slavne franšize Ratovi zvijezda dobro znaju kako izgledaju ewoki, simpatična mala krznena bića koja žive u mjesečevoj šumi Endor. Kako se čini, ewoki imaju svog pravog dvojnika, toy pudlu Kokoro, samo što je Kokoro još i slađi.

Ovaj presladak i presimpatičan pas živi u Japanu, a svojom pojavom i svakodnevnim dogodovštinama na Instagramu razveseljava više od 188 tisuća pratitelja. Kokoro pripada pasmini toy pudl, koja je poznata po svojoj druželjubivoj naravi, zbog čega je odličan pas za obitelj, a super se slaže s i drugim kućnim ljubimcima.

Pogodan je za vlasnike bez iskustva, a da bi bio dobar ljubimac, toy pudlu potrebna je osnovna poduka. Toy pudli se ne linjaju, zbog čega su dobri i za alergičare, no njihova dlaka zahtijeva puno pažnje, što obično znači profesionalnu njegu, kao i redovito češljanje i četkanje kod kuće.

Slika nije dostupna Ma, pahuljica! Upoznajte bišona kojeg je lako zamijeniti za pufastog plišanca

A Kokoro je, kako se vidi iz fotografija, itekako mažen i pažen i sretan pas koji uživa u šetnjama i svakodnevnim malim radostima. Mali slatkiš osvaja svojim neodoljivim flafastim izgledom, pa ne čudi što ga uspoređuju s ewokom iz Ratova zvijezda. Osim što je zvijezda Instagrama, Kokoro ima i kalendar i planer sa svojim likom, na radost svojih brojnih obožavatelja.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju